Skal ha en ny kaffemaskine..

Jeg er ved at få stress af vores kaffeḿaskine.. Billig model fra Lidl, det tag en krig at brygge en kop kaffe plus det er pis lunken kaffe der kommer ud af det...

Jeg har et budget på 1.500kr

Den skal kunne brygge en kande kaffe på 5 minuter...

Hvad kan i anbefalde af kaffemaskiner...
Jeg er ved at få stress af vores kaffeḿaskine..... Vis hele indlægget
23 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Tråden er godt nok mere end 2 år gammel nu - men kan da oplyse at da min Melitta begyndte at blive lidt træt købte jeg en Moccamaster - suveræn maskine med 10 års garanti. Simpel teknik, der virker !!

Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

ja kaffemaskine skal have to varmelegeme den ene under kanden og den anden til kogning af vandet.(kogesneglen) ja. de gængse kaffemaskine er mellita. og mokkamaster den har jeg også. en god kaffe maskine. ja jeg kente en der hade købt en dobbelt kaffemaskine. til billig penge. sikket noget møj. da den begønte af brokke sig. så blev den kassert men inden den røg ud. blev den delt med en stort vinkelslibber 230mm.skive.! og købte en ordenlig kaffemaskine af den gængse type. (mellita classic).

Den bedste kaffe laves med en kogekedel og en filtertragt. Her kan alle kaffemaskiner sandelig godt gå hjem

Jeg har forøvrigt aldrig helt forstået konceptet med at starte en maskine for at lave noget så simpelt som at pøse vand udover nogle bønner og så endda altid med et dårligt slutresultat.

Det svarer lidt til at bruge en æggedeler, sjovt men ligegyldigt for man bruger altid den samme mængde æg alligevel. Eller noget endnu mere ligegyldigt.. hvad med den nye hotdogmaskine http://www.elgiganten.dk/product/husholdning/kokkenudstyr/ARIETE27250/ariete-hot-dog-maskine-7250

det bliver da en mere og mere forunderlig verden vi lever i

Bestil aldrig en håndværker når alt håb er ude.

Vi har denne http://www.wupti.com/search?searchText=Philips+HD7546 og den er vi mægtig glad for,. Den har autosluk, dejligt så man ikke kommer i tvivl om morgenen på vej til arbejde " huskede jeg nu at slukke for kaffemaskinen?" Og så brygger den direkte i medfølgende termokande.

"Kun" 1000W men det er jo kun til "bryg-varmelegemet", da der ikke er varmelegeme til at holde varm med (ikke nødvendigt), så dermed er den sikkert lige så kraftig som en (eller kraftigere) end en Mokkamaster på 1500 watt fordelt på 2 varmelegemer.

Annonce
Vi har en Moccamaster der er 28 år gammel (det er et engång løwn). Den kører bare derudad - har aldrig været i stykker. Og vi er ikke specielt gode til at afkalke.

janus700.

en madamblå kaffe. med kande med stoffilter og en fløgte kedel. så har du en god kaffe.

Helt sikkert moccamaster! og så optimere med et swissgold guldfilter. Det dur! http://kaffeagenterne.dk/kaffebryggere/guldfiltre.html kan købes i Bilka til 170 kr

Det fikser jeg...
Det ser ud som om guldfiltret kun findes i størrelse 2, i Bilka Moccamaster bruger størrelse 4.

Men her er det i størrelse 4....
http://guldfiltershop.dk/swissgold-kaffefilter.html

Jeg har købt i Bilka Odense. https://www.bilka.dk/elektronik/kaffe--og-espressomaskiner/tilbehoer-espressomaskiner/swissgold-permanent-kaffefilter-kf4/p/100004328


Det fikser jeg...
Der er yderligere 3 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis