Problem efter køkkenrenovering

Hej

Vi har fået lavet en større renovering i vores køkken, og i forbindelse med at bordpladen blev skiftet af vores køkkenmand, gik en række fliser i stykker da pladen var limet fast til fliserne. Vi havde forestillet os at vi bare ville male fliserne, når arbejdet var færdigt, men det kan vi ikke bare lige gøre nu. Mit spørgsmål er, kan vi forlange at vores køkkenmand sætter nye fliser op, da han ikke havde advaret os om at dette kunne/ville ske?

Mvh. Mikkel
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja, det er jo svært at sige, hvis bordpladen stod under fliserne, så skulle han jo have mulighed for at skære fugen op, men var der også fuget bagved pladen, så har det jo ikke været muligt for at at undgå.

Det er selvfølgelig ærgerligt det er sket, men hvis i alligevel havde overvejet at male disse i forbindelse med køkkenrenoveringen, er det jo nok fordi i ikke syntes om dem, som det er pt. du kan ikke skifte dem der er ødelagt med et par i samme størrelse, det ses jo ikke om de er ens, når de alligevel skal males over... ?

Men umiddelbart så hæfter han får ødelagte fliser ja, med mindre han har taget forbehold for dette i forbindelse med hans tilbud.

Tak for svaret. Vi har desværre haft med en køkkenmand at gøre som har svigtet os adskillige gange under den her renovering vi har fået lavet, så vi ville egentlig bare sikre os at vi kunne kræve at han smed nogle nye op. Vi er ligeglade med om de er helt ens, som du også selv skriver er vi ikke tilfredse med dem som de ser ud, så der skal egentlig bare nogle op, som vi så kan male over. Vi er bare ikke selv særligt handy'e.

Tak for svaret
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Var så lidt...
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også