Gips på væg

Har godt set spørgsmålet har været oppe i forskellige tråde, men her kommer det nok engang.

Væggene i stuen er meget forskellige, en væg er med gips, en med pap, en af spånplade(skillevæg) og resten muret (indervægge). Der er tale om et hus fra 1882, der jo højst sandsynligt er "renoveret" flere gange.

Papvæggen (ydervæg) er pillet ned og gipsplader med 30mm isolering hjemkøbt, blot for at konstatere at dette ikke kan lade sig gøre pga. radiatorene. Rørene er ført i gulvet og den gamle papvæg var ca 20 mm hvor en isoleret gipspladevæg vil blive 45 mm = rør skal ændres, og dette kommer ikke til at ske.

Hvis jeg nu vælger at lime en  uisoleret gipsplade på væggen, skal det så være alm. gipsplade eller vådrumsgips? Og hvad skal den limes med? Fliseklæb? Og er det til at gøre på sådanne gamle vægge som ikke altid er 100% lige? Og bør jeg evt beklæde alle murede vægge med gips(så slipper man for fuldspartling på de vægge)? 

 

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Se det er usmart at lave nye tråde om samme emne, bare fordi du ikke kan bruge svarene !
Der er ikke noget i vejen for at flytte radiatorene ud i rummet så der bliver plads til lidt isolering. Selv om 30 mm nærmest er spild af tid.
Men lidt, men godt som man siger. (Bortset fra penge, sex, rødbeder og en snes andre ting, naturligvis)
Du kan alternativt lime et par wedi plader bagved dine radiatorer som efterisolering.

Wedi pladen kan efterfølgende pudses, eller der kan pålimes gipsplader.

Du kunne jo lade dine radiatorrør gå op inde i væggen, så er det blot en vinkel på røret, så det går ud gennem væggen, et nippelrør og en ny viinkel. Så passer højde og lign. stadig.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis