Overfladisk fugtskade.. Eller...?

Hej

Jeg har lige været ude og se på et dødsbo.. Før jeg får en byggesagkyndig kunne jeg godt lige tænke mig at få jeres vurdering.

Ud fra de billeder for neden, vil I så mene det er hele væggen som har taget fugtskade (eller hvad det er?) Er der evt. andre tegn jeg skal kigge på, for at være sikker på at det bare er nyt tapet der skal på?

Bemærk, dette billede er ved altandøren, her er det særligt slemt. Jeg har prøvet at løfte op i det stykke løse tapet i bunden, og det ser ikke ud til at have anden farve end hvid. Der er i øvrigt også sådan en brun aftegning midt i det hele på tapet, ved ikke om det er tegn på at der også er problemer der..

http://dl.dropbox.com/u/559096/IMG_20111010_155423.jpg

Et andet billede af væggen, den brune rande forsætter..

http://dl.dropbox.com/u/559096/v%C3%A6g2.jpg

Her er der et billede fra bade-værelset, er det slemt med sådan en revne? Jeg tænker på om der ikke slipper fugt op sådanne et sted?

http://dl.dropbox.com/u/559096/bad.jpg

Her er der et billede af gulvet med nogle defekte gulvbrædder.. Kan se der er lidt mørke aftegninger, er det noget man skal være nervøs for?

http://dl.dropbox.com/u/559096/gulv.jpg

PS: Der lugtede ikke i lejligheden, men det kan jo også bare være fordi ejendomsmægleren havde luftet ud før jeg kom....

PPS: Det er en stor ejendom, på 4. sal, bygge år 1974.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvordan er fugtskaderne placeret i forhold til hinanden, kan du evt. lave en lille tegning?
De er mest intens i stuen, hvor altandøren er. Det er som det kan ses på nr. 2 billede af væggen, dog ikke kun ved altanen, men også den modsat side. Generelt vil jeg sige det er langt fra kun lige ved altandøren..

Evt. noget specielt jeg skal kigge efter mht. placeringen iht. hinanden?

Den fremvisning jeg havde nu var kun en lille kort gennemgang for at se om det overhoved var noget værd.. Næste fremvisning bliver sammen med min far som er tømrer..
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis