Køleskab laver fejl melding

Hej

Jeg har et Gram køleskab der laver fejl melding om at strømmen har været gået, men det kan den melde flere gange om dagen/nat..

Ville hører om der har været nogle der har haft samme problem eller noget lign.?

Hilsen Allan
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvilken fejl laver den? Hvad siger manualen? har du prøvet at google den fejl og se om det er et kendt problem, som nemt kan løses?
Du er meget sparsom med oplysningerne, du bliver nød til at beskrive hvilken fejl, hvad den betyder og evt hvad din manual siger.
Der står i manualen at når lamperne lyser op efter hinanden fra den koldeste ende og løber hen over skalaen, betyder det, at der har været stømsvigt. men vi har ikke haft strøm svigt, for der er ingen af de andre ting der går ud hele tiden. har søgt på google og der var andre der havde haft samme oplevelse..
Står der noget om at de har fået løst deres problem? Eller har de bare lært at leve med det? Du burde nok tage kontakt til forhandleren og høre dem om det er noget de er bekendt med, og om de ved hvordan det kan ordnes.

har du haft køleskabet ude, og kontrollere at stikket sidder korrekt i stikkontakten?
det jeg skrev før stod i manualen, ikke på en side, har ikke set nogen med same problem på nettet.. Der ville jo ikke være strøm i køleskabet hvis stikket sad forkert. køleskabet, står fint og er tændt hele tiden, men så en gang imellem starter den så den fejl melding og fordi det er den fejl så er køleskabet ikke sat til den rigtig temperatur, så vi skal stille den hver gang..
Kan være løs forbindelse i stikket, det er en mulighed, omend den er meget lille. Rotter/mus i den faste installation. Igen lille chance, men der hvor jeg går og arbejder lige nu, er det dét der er fejlen flere steder.
Du kunne udelukke installationen ved at prøve at sætte den til en stikkontakt på en anden gruppe en enkelt nat.. Er problemet der stadig, ja så er det ret sikkert det er køleskabet.

hvad der så er i stykker i køleskabet, ja det er ikke til at sige. De er jo fyldt med elektronik, så man skal enten være køle reparatør for at have en chance, eller prøve sig hos forhandleren (også selvom garantien skulle være udløbet.)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis