Akku skrue-boremaskine.

Hej LDS'er. Jeg søger råd til at købe min første skrue-boremaskine. Mit budget ligger i omkring de 1500kr. Jeg har bare på ingen måde forstand på boremaskiner. Jeg søger en god allround akku maskine. Den skal primært bruges inde i hjemmet til at hænge ting op i hjemmet. Men den må meget gerne ha kræfter til at borde i metal også. 

Jeg har kigget på denne her: Bosch bore-skruemaskine . Men igen, kan ikke se om den er god eller dårlig. Håber at få nogle gode råd



I stedet for at oprette to tråde, skriver jeg lige om en anden samme sted Det her er en akku skruemaskine " Bosch IXO IV ". Jeg roder en del med biler, så derfor er det rart at have en lille elektrisk skruetrækker sommetider Vil bare høre om der er et bedre alternativt i samme prislege ?

På forhånd tak for hjælpen

 Man kan ikke lave bil uden en hammer

Hej LDS'er. Jeg søger råd til at købe min første... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har denne:
http://www.prishammeren.dk/shop/hitachi-18v-l-ion-1763p.html

Godt nok kun 1,5Ah batteri, men jeg kan nu ikke nå at køre det tørt, før det andet er ladet op. Har netop sat 40 kvm gipsloft op, og skruet tilsvarende areal gulvbrædder fast (800 stk. 60 mm skruer). Den kører ganske fint.

Og hvis dit behov kun er er hænge noget op engang i mellem, så synes jeg er 1900 kr er for meget. Hitachien har i øvrigt også slag, hvilket også virker fint til små opgaver.
http://www.tgkshop.dk/product/dewalt-18v-boremaskine-dc722kl-1696/
denne her har jeg købt hos Bezzer incl. to batterier for ca 2000. Utrolig stærk i forhold til den gamle 12 v Dewalt - og så med 13 mm patron

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis