Spots - pris/kvalitet

Vi har netop bygget hus og har fået forberedt til spots i form af safebokse ... nu er det jo så på tide at få smidt nogle spots i disse... men så kommer jeg lidt til kort, for der er jo kæmpe prisforskel på diverse spots;

eks. så har jem & fix en 3-pak nordlux triton (35w) denne uge til 89,- (som disse: http://ligo.dk/vare/Triton-3-Kit-kr...94641.html ) - og så kan man købe en Rosetta 95 spot m/ 25watt "sparepære" til små 175,- hos http://www.greenline.dk/Produkt/216...ningsspotv

- er der nogen der kan fortælle mig hvorfor jeg skal vælge det ene frem for det andet? Det er til vådrum, og vi vil gerne have mulighed for at kunne dæmpe spots'ene på sigt - og gerne udskifte pæren til noget hi-power LED...

/Christian

9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Chriz

Jeg vil mene du skal vælge en spot som er 230V og med Gu10 fatning fordi der sker en meget stor udvikling af lige den type fatning Gu10 , du kan både have alm. spot pære, lavenergipære og LED pære med denne fatningstype.

Hvis du vælger en Rosetta Indbygningsspot så bliver den leveret komplet med en 25 watt pære monteret i og det eneste du skal er at montere dine ledninger. En Rosetta indbygningsspot er et rigtig godt kvalitetsprodukt og den er med Gu10 fatning så du nemt senere kan montere LED-pære.

Der er også andre indbygningsspot 230v Gu10 som du kan vælge når du nu har fået sat spotkasser op på den måde kan du vælge en billigere indbygningsspot og så måske en rigtig god LED gu10 pære med dæmp.

Hvis du skal have indbygningsspot til et våderum og du har mere end 225 cm eller over skal du ikke have spot som er IP44 så er det nok med IP 21 som en Rosetta indbygningsspot er.

Lad dig inspirere her, og tryk gerne på syntes godt om på min side.
Facebook.com søg efter: Salgskonsulent Reene A Nielsen

Du kan også læse mere om hvem jeg er via min LinkedIn profil.
https://www.linkedin.com/in/reene-a-nielsen
Søg Reene A Nielsen på LinkedIn
Tak for dit svar, dvs. det jeg indirekte kan konkludere er at jeg sådan set ligeså godt kan købe de helt billige spots som står i 30,- pr. spot, de er jo både 230v og er GU10, leve med de medfølgende 35 watt pærer og så på sigt skifte dem ud til LED, jeg har jo ikke brug for F/HAT osv i og med at jeg har safebokse... ??

/Chrisitan
Hej Chriz

Det er korrekt, når du har brugt tid og pengende på at lave spot kasser kan du lige så godt vælge en billigere indbygningsspot som den du linker til i første indlæg.

Og så kan du senere udskifte dine 35 Watt lyskilder til nogle LED gu10 dæmpbar så du får den store besparelse i forbruget.

Rigtig god fornøjelse.

Lad dig inspirere her, og tryk gerne på syntes godt om på min side.
Facebook.com søg efter: Salgskonsulent Reene A Nielsen

Du kan også læse mere om hvem jeg er via min LinkedIn profil.
https://www.linkedin.com/in/reene-a-nielsen
Søg Reene A Nielsen på LinkedIn
Må desværre sige at med hensyn til Nordlux, så hænger pris og kvalitet sammen. Har selv monteret lige præsis de der Tritan og andre af deres spots med rigtige dårlige erfaringer.

Købte dem i rustfrit, men der gik ikke længe, så var der rustpletter over det hele.
Pillede alle sammen ned og klagede over det i Bauhaus hvor de var købt. Var heldig at få nogen nye, da det viste sig at alle Nordlus rustfrie produkter skal behandles med symaskineolie en gang i mellem for at de ikke ruster.
Fik heldigvis nogen nye, også en opdateret version, hvor Nordlux havde været så smarte at ændre et enkelt lille mål i lampen således at den var blevet lidt smallere så kun deres egne lyskilder ligepludselig passede i.

Derfor køber jeg aldrig Nordlux produkter igen. Har aldrig købt andre rustfrie spots som ruster.

De triton jeg så har behandlet med symaskineolie (noget være skidt) er nu begyndt at ruste lidt i kanten igen.

Derudover har Nordlux spots også et utrolig ringe ophængningssystem på dem jeg har prøvet. De er dog ikke faldet ned, men har set flere andre hvor de ligesom er faldet 1-2 mm ned og derved er der kommet luft mellem loft og spot.

Er selv autoriseret elinstallatør, og har ikke hørt nogen med gode erfaringer med Nordlux indbygnings spots, i forhold til mange andre billige spots.
Har før handlet her: http://www.lite-house.dk/shop/loft-21c1.html

Hvor det har været fantastiske spots til prisen.

Det vil altid være muligt at finde Billige Indbygningsspot og det er klart at ved en billigere spot skal man være lidt på vagt over for kvaliteten, der findes utroligt dårligt kvalitet og en acceptabel kvalitet.

Det er også muligt at købe indbygningsspot i en højere kvalitet til en pris der er lidt højere men stadig til at betale, ved at vælge en kvalitets spot til en rimilig pris kan man være godt sikre mod uforudsete udgifter senere fordi der er bedre garanti eller varen holder længere.

Lad dig inspirere her, og tryk gerne på syntes godt om på min side.
Facebook.com søg efter: Salgskonsulent Reene A Nielsen

Du kan også læse mere om hvem jeg er via min LinkedIn profil.
https://www.linkedin.com/in/reene-a-nielsen
Søg Reene A Nielsen på LinkedIn
Jeg er så i den modsatte grøft, jeg har kun brugt nordlux spots, ( http://eshop.silvan.dk/vare_Triton-LED-Hi-power-indbygningsspot_147803 ) Prisen er selvfølgelig noget højere end dem der bliver nævnt, men jeg syntes kvaliteten er i top.

Mvh Thomas Hansen

Jeg har valgt at starte ud med de helt billige 35 watt nordlux Triton spots, pærerne kan jo altid skiftes over tid, og det er ikke spots der skal være tændt mange timer dagligt, så besparelsen ved at gå over til LED er nok ikke retfærdiggjort endnu...

/Christian
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis