Powermax Pro

Hej,

Vi har lige installeret en Powermax Pro alarm med K9-detektorer. Vores hund går i køkken og stue. Vi har nu haft problemer med alarmen i vores stue de sidste 3-4 uger. Alarmen går næsten hver dag. Vi har tidligere haft en stor sansegynge og vasketøj i stuen som vi umiddelbart mente kunne være årsagen til at alarmen gik (når hunden går ind i det) - så prøvede vi at flytte rundt på køkken og stue detektor (hvor køkken aldrig har lavet fejlalarm) og så gik den igen i køkkenet - men ikke stuen... så fik vi den byttet ved forhandleren.

Nu har vi så sat en ny alarm op - taget gyngen ned og vasketøjet væk - og stadigvæk går alarmen på et fastsat tidspunkt. Detektoren vendte ud mod et vindue hvor der kommer en del sol ind i løbet af dagen - og samtidig kører der ret mange biler forbi på vejen uden for (lastbiler og andre biler) - den nye detektor gik også på trods af alle tiltagene...

Nu har vi så prøvet at flytte den så den ikke vender direkte mod det vindue med al aktiviteten og skal så se om det hjælper.

Men er der nogen der har et forslag til hvad der kan forårsage det hele?

Vi stoler jo ikke på alarmen mere og er træt af alle opkaldene til vores mobiler (vi har GSM modul på og ingen fastnet).

MVH Tine

Tine Posselt Gamborg

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det fraråde kraftigt at pege alm. PIR detoktore mod et vindue. Det kan skabe en masse fejlalarmer, både på grund af reflektioner i glaset/solen, varme påvirkning, og bevægelser udenfor. Feks. lastbiler. Så at vende den væk fra vinduet vil med 90% sikkerhed løse problemet.

Ellers så giv lyd igen

Jesper Pedersen

Tusind tak for indlægget - vi havde hørt at et vindue ikke skulle gøre noget - men rart at få en anden mening. Nu peger den væk fra dette vindue, men helt undgå vinduer er svært i vores stue, men vi prøver dette. Ellers vender jeg tilbage. Igen tak for hjælpen.

Tine Posselt Gamborg

Har lige lavet et billede som illustrere de bedste placeringer:



Jesper Pedersen

Vi har prøvet at flytte den og den lavede stadig alarmer - så nu har vi lukket døren derind så hunden ikke kan komme derind. Og nu går alarmen ikke. Synes det er vildt mærkeligt at man kan have to detektorer hvor den samme hun går i den ene og ikke den anden...

Tine Posselt Gamborg

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis