Instalation af netbook

Har fået en lille medion akoya 1210 op under neglene, men den er uden harddisk, som jeg selv har sat i. Har fået lagt xp over på en USB-stik, som sådan set også kan ses i bios, og installationen starter på den kendte måde. MEN her strander projektet, for den vil have en sata-driver for at komme videre. XP vil have den fra en diskette, men det er jo en netbook, hvor eneste drev er harddisken. Så hvad gør jeg nu? Skaffer en nyere XP-disk? Der må være en workaround, men hvem kender den?.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Har før prøvet at slipstreame en XP-cd, men uden held. Kunne det være en måde at få en opdateret XP-cd med en driver, der dur? Og i så fald: HVORDAN???
Nej - men kan computeren læse to forskellige usb-nøgler på samme tid, eller kan den undvære windøvs, mens sata-driveren indlæses? Nå - det må komme anpå et forsøg
Computeren går ud af windows medens den henter driveren til sata drevet. Men du kunne prøve dog at læse windovs ind på en anden computer og flytte HDen over på din Medion eller lav en cd med driveren i.

fase
Nå - fandt et sted at slå sata fra i bios - så gik det!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis