Led spot og lysdæmper

hej jeg har en LK touch 350uni lysdæmper til mine halogenspot idag henholdsvis 230 og 12v overvejer så og skifte mine halogenpære ud med led (muligvis philips master) men kan man dette? 

og er der andre alternativer?

der hvor jeg har 12v elektronisk traffo bær jeg skifte dem?

idag bruger jeg "philips brilliant" halogenpære


4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja, det kan du godt, men du skal være opmærksom på, at de leds du køber, skal være af typen, der kan dæmpes. Det er langt fra alle der kan det.

Om du skal skidte din transformator afhænger af, om den kan køre med den lavere belastning, som leds vil give. Det er ikke muligt at svare på, uden at vide hvilken transformator du har, og hvor mange pærer der sidder på den.
ang. lysdæmper har jeg bare hørt selv om man køber dæmpbare spot er det ikke altid de kan bruges sammen med lk's 350uni touch lysdæmper? så kunne godt tænke mig og høre om der er nogen der har efaringer med dette..

ang. traffo er jeg obs på at jeg skal havde et min. forbrug som ligger inden for det min traffo kan klare. jeg tænker mere på hvad den store forskel er på alm elektronisk traffo og led traffo?

eks. std. elektronisk traffo fra osrams --> http://www.lite-house.dk/shop/osram-htm-70w-6982p.html

og led traffo som denne --> http://www.online-superpreis.de/led-lampen/led-trafo-s/0-5w-12w-led-trafo-ac-230v-0-1a-dc-12v-1a/a-621/

Prøv og hør Johnny hos lite-house. Da jeg købte dæmpbare spots hos ham snakkede han om der ville komme en styring der kunne klare lk 350 uni. Jeg havde bare ikke tid til at vente, så jeg bruger idag en alm. skydedæmper.
Jeg har uploadet nogle billeder af mit nye køkken med de led spots som jeg købte hos lite-house som du kan se på dette link: http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/164168
er der nogen der har efaringer med bla. disse..

link: http://www.dioder-online.dk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=408&category_id=61&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=33&vmcchk=1&Itemid=33

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis