pilekniv. hvad holder i af.

jeg har en raadvad pilekniv med rosentræ skaft. (80 kr.)

og hvilket fortrækker i af pileknive. (raadvad. global. rosendal. sabatire.
og mange andre. kende mærker. inklusive billige modeller. ???

ud over at den bruges til at pile kartofler.
bruges til at dele løg og ander grønsager og mindre skære opgaver.!
8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Pas på, hvis kniven er skarp, Hans total. Lige pludselig får du skåret fingrene af. Det giver en masse griseri og ser dumt ud.

Med venlig hilsen
ktm

 

@KTM
En god skarp kniv som den opmtalte, er den farlig for pillefingrene?
Man må ikke sutte på kniven. Er det derfor det hedder at tage bladet fra munden?
Der er ingen grund til at stikke kniven i munden, hvis man har en skarp tunge.

Fredagsfilosofi mens TV udelukkende byder på trivielle film.
Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.


Der fik du da sat styr på nogle af livets eksistentielle overvejelser!!

Ja det fjernsyn. Jeg så kortvarigt, at der var nogle sære hoppe/skrige optrædende. Så blev jeg helt modløs, men opdagede at divaneseren stod og så så inderligt indbydende ud. Så gik de næste 10 timer på den!! Herligt!

Med venlig hilsen
ktm

 

der faktisk mennesker holder af kropsmykning.
hvor en af punkterne er en der har "splittunge"
som en slange.!

men pillekniven hvad fortrækker du ag slagsen.!

en 5 kr.(s) model med udstandset blad med fasetslepent æg.
og forholdvis tyndt plastikhåndtag med hul i.!

eller bedre en af slagsen.!!!
Annonce
Jeg har nogle stykker af slagsen.
Den foretrukne er pt en fra Føtex til Kr 25.- ca. Den har en del år bag sig, men er fin skarp, når den lige kommer en tur over strygestålet. Pilleknive er ikke noget jeg går meget op i.

Miine skarpe knive er noget andet. Her har jeg en oldgammel sag -40 år- med træskaft, der ikke tåler opvaskemaskinen. Den er kød-skarp og holder sig skarp. Lidt strygestål af og til, og den er i topform.
Derudover har jeg en ca ligeså gammel udbeningskniv, som er vældig til fjerne ben mm fra flæskestegen.

Pålæg og lignende skæres for det meste på pålægsmaskinen. Jeg køber helst i hele stykker og store mængder og skær og pakker det selv til fryseren.

Vigtigt ved en kniv er, for mig, at den er skarp, er modtagelig for strygestål og fornuftig at holde på. Navn, udseende, og præstige er i den sammenhæng ligegyldig. Det er et redskab, ikke et gadge.

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

By the way. Hvilken kniv skal man bruge til at pille rejer?
Hvis du holder dig til hunrejerne er det ikke nødvendigt med en kniv. De piller sig selv i dåsen.

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

chr.

tråden fra 18 jun 14 02.

jeg kan godt "høre" at du går meget op i madkunst.
så gode knive kan man ikke gå uden om især. når de er skarpe.!!!

jeg siger også de samme.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis