armeringstape og spartle

er i gang med at lave nyt køkken og har fået sat en gang gips på væggene.. har læst et eller andet sted man skal spartle inden man sætter armeringstape op .. snakkede med en tømmer der sagde man satte det op inden man begyndte at spartle noget..hvad er rigtigt og gøre.. de sidder på pladenene  hvor man bare har skærpede dem skal bare spartles uden tape ikkeeller gir man osdem tape
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du ikke er professionel må du bruge den grovmaskede og selvklæbende nettape til armering. 
Den klæber bedst (naturligvis) når pladekanterne er tørre og der ikke er forspartlet, og spartelmassen kan nemt presses gennem netvævnet ned i spalten mellem pladerne.

Professionelt skal man anvende en papirstimmel (remse) til armering. Den er ikke selvklæbende hvorfor der er behov for at man først fylder revnen så remsen har noget at sidde fast i. Efter montering af remsen spartles der over så affasningen og skruehuller er fyldt helt ud. Der er udstyr, der klarer det i en arbejdsgang.
mange tak men det er kun der hvor pladerne er undersænkede man bruger det ikke.. tænkte på det vel kommer til at fylde hvis man også ligger det der hvor man har rejfet pladen.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Kravet til en armering med papirstrimmel er den samme, om man er professionel eller ikke, og denne armering skal også udføres ved endesamlinger, som jo selvfølgelig skal fases og holdes afstand på 2-4 mm som på langkanterne.

Gipsplader fåes forøvrigt med forsænkede endekanter også.

Læs og følg forøvrigt pjecen: "Hvor Går Grænsen" som udgives af bl.a. gipspladeproducenterne og kan downloades fra deres hjemmesider-
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også