Sejlermad...

Hej.

Jeg ledte lige efter den gamle tråd - "Menu i havne" - men kunne ikke lige finde den. Den gik på, at man som oftest bliver budt på de samme menu-klassikere, når man som sejler kommer til en ny havn, og går op på det nærmeste foderbrædt.

I den gamle tråd reklamerede vi lidt for Køge Bugt Kro, hvis man lægger ind i Hundige Havn. I går lørdag 30/4 var vi på Iyn Iyang, en kinesisk, som ligger ca. 20 minutters gang fra havnen, oppe ved Hundige Familiecamping.

Deres buffet koster på en dyr dag 118 kr. Den indbefatter pekingsuppe, alt det gode, vi kender fra en traditionel kineser, sushi og dessert, 5 slags is og/eller melon, jordbær, vindruer... og det var bare at tage for sig af retterne. Betjeningen var rigtig god, lokalerne er små, gudskelov, så bliver der ikke så meget larm. Om sommeren kan man også sidde udendørs.

Det er så afgjort et sted, vi vil besøge igen, og vi kan varmt anbefale det som alternativ til havnegrillen, hvis man er i Hundige eller Ishøj (Taxa: ca. 200,- fra Ishøj)


Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Mariner en cuvette i rødvin, kvarte løg, laurbærblade, peberkorn og lidt olie i 12 - 15 timer. Brun den godt i olivenolie i gryden, hæld marinaden og mere rødvin ved indtil det går 1/3 op på stegen. Lad den braissere indtil kernetemperaturen passer. På det andet blus koger du nye kartofler - efterfølgende laves sovs af stegeskyen ved at tilsætte fløde, jævn evt let. Salat og brød til.  Den her er rigtig god jeg har somme tider hakket hvidløg og løg og vivet med i det så bliver der en god sovs

mvh Danicko
Ejer af en Albin Ballad og en BENETEAU BAROUDEUR MK II som der  vist nok kun er to af i DK.
Den indbefatter pekingsuppe, alt det gode, vi kender fra en traditionel kineser, sushi og dessert, 5 slags is og/eller melon, jordbær, vindruer...


- sidder p.t. i Hangzhu i Kina og igangsætter (som ofte før og mange steder i Kina) luftrensning-anlæg til tung industrien...

Det eneste som de har på Kinesiske resturanter som vi kender hjemmefra er forårsruller (uden kød) og ris... de kender IKKE til and peking, sur/sød sovs (sovs i det hele taget) dybtstegte rejer eller alt det andet vi får der hjemme...


  At sejle er at leve :o
Skyldes nok at det Kinesiske køkken i Danmark er lavet efter Danskernes smag og ikke har ret meget med det originale Kinesiske Køkken at gører.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis