fjerne alger fra mur

 Følg tråden
Seahound
Seahound
Indlæg: 6
Postnr: 5000
Seahound Seahound
Hej...

Jeg har en mur på min terrasse som er smurt ind i alger. Jeg syntes ikke det almindelige algefjener tager livet af dem, nogle som kender et skrapper alternativ? Gerne billigt :-)
Nicolaj Larsen
Nicolaj Larsen
Indlæg: 22
Postnr: 2860
Nicolaj Larsen Nicolaj Larsen
Nu ved jeg ikke hvad du har prøvet. Men gå ned til din lokale farvehandler og køb noget til formålet. De fleste midler skal side min.3 dag hvorefter man spuler muren ned. Sadolin har et hvor "tager" det med det samme, men det kan også blege muren/malingen.
Det er skide godt til alm.beton fliser. De bliver så rene og fine

Det professionelle malerarbejde kræver viden !

Malerfirmaet Nicolaj Larsen   Facebook

 

Lars ON
Lars ON
Indlæg: 3090
Postnr: 2770
Lars ON Lars ON
Hvis de produkter du ikke har succes med er baseret på benzalkoniumklorid kan du prøve natriumhypoklorid istedet (eks. Borup Klor rengøring).

Et alternativ er kobbersulfat. Det er dog ret agressivt over for metaller, men det er vel næppe et problem ved en mur. Kobbersulfat (også kendt som blåsten) er væsentlig billigere end benzalkoniumkloridprodukter som Rodalon osv.
hpox
hpox
Indlæg: 4759
Postnr: 8250
hpox hpox
Mon ikke seahounds spørgsmål primært har til formål at reklamerer for en Stark konkurence.
Der findes ingen alger på murvær som ikke selv det største fjols kan fjerne med et hvilket som helst algefjerningsprodukt.
Eller almindeligt koldt vand og en børste.
Lars ON
Lars ON
Indlæg: 3090
Postnr: 2770
Lars ON Lars ON
Tjah Pox, du har vist ret. 
Øv at jeg ikke spottede spammeren 
Seahound
Seahound
Indlæg: 6
Postnr: 5000
Seahound Seahound Trådstarter
Hehe, ingen spam her. Eller jo jeg har smidt reklamen for min side ind, da jeg tænkte den var relevant. Men spørgsmålet er altså ganske rigtigt og relevant for mit vedkommende.

Det må så ikke være almindelige alger på min mur, problemet er at det er en mur i en lejlighed, hvor der vist ikke har været fjernet alger de seneste 10 år, så det er vist efterhånden en naturlig del af muren. Jeg prøver at købe noget af det skrappe, og giver det lidt længere tid - havde kun haft det sidende et døgns tid.

Takker
hpox
hpox
Indlæg: 4759
Postnr: 8250
hpox hpox
Skimmelsvamp.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.