Værktøj, Hvor køber i?

Er ude efter noget nyt værktøj, samt nogle gode sider der jævnligt har gode tilbud, som man kan tjekke ud engang imellem.

Pricerunner er selvfølgelig et fint sted at tjekke priser, men det er jo langt fra alle sider der har "samarbejde" med dem.
http://www.carl-ras.dk/ God side, med fornuftige tilbud engang imellem, dog sjældent det billigste sted. 
http://www.prishammeren.dk Siger de har prisgaranti. Ganske fornuftige priser synes jeg, specielt på http://www.prishammeren.dk/shop/bahco-t ... 1173p.html som jeg ellers kun kan finde til en +600kr andre steder.

http://www.bezzer.dk/ Der fandt jeg både den skruemaskine(DC727KL) og radio(DC013) jeg ledte efter, næsten 600Kr. billigere end hvad prishammeren. (Håber så at prishammeren vil slå den :wink: )

Hvor kigger i ellers når i køber privat? Det må gerne være udlandske sider, så længe det er inden for EU. Så kom frisk med et par bud, eller links til "håndværker" orienterede hjemmesider(forum).
Er ude efter noget nyt værktøj, samt nogle gode... Vis hele indlægget
26 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
hvad med et par miller falls no.4 hjulboremaskiner. de køre på rugbrødskraft.
og jeg har et par stykker med lukket gearkasse med to aksler det kan skiftes
med håndsving.to gear. (hjulboremaskine)
og nogle yankee skruetrækker.
Det bliver bare lidt bøvlet når man skal bøjle et kabel op på en murstensvæg og skal lave 40 huller :p hehe   Og så meget rugbrød har jeg slet ikke 
Forskellige opgaver forskellige maskiner.
Jeg ville nok nappe min gsb-36v med lite batteriet til den opgave. Det tager så sekunder at bore et 6mm hul i en mursten. en hårdtbærndt tager måske 2 sek mere.

Jacob
Ja det rigtig nok, men som privatøkonomien er lige nu, må jeg nøjes med en enkelt maskine der kan klare de fleste opgaver jeg får ganske fint. Arbejder som elektriker, og der der generelt ikke de helt store udfordringer for en skruemaskine, men var ganske tilfreds med Dewalts DC727KL dengang jeg arbejdede med den.

Men må ud og finde en der har en bosch så jeg kan prøve den lidt af.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis