3 gange så god isolering som Rockwool

http://www.proctorgroup.com/Product...therm.aspx

Min kollega skal lave gulvvarme i stue over uopvarmet kælder. Han har ikke ret meget plads til isolering og overvejer dette materiale, der skulle isolere 3 gange så godt som Rockwool. Er der nogle der har erfaringer med det? Kan det passe, at det kan være så godt?

http://www.proctorgroup.com/Product...therm.aspx... Vis hele indlægget
38 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Nemlig, og dette ville da også revolutionere hele isolerings industrien hvis dette var muligt, og havde nogle denne teknologi mon ikke de så ville sidde på hele isoleringsmarkedet, udover måske lige os Danskere som måler isoleringsværdien anderledes, men det er jo bare ikke tilfældet, så tror altså ikke de har produkter der kan levere disse isoleringsværdier endnu.
Faldt over denne artikel i ingeniøren..............

http://ing.dk/artikel/98602-findes-der-tynde-superisolerende-materialer

specielt kommentarerne er interessante - det der står i selve artiklen har jo været vendt til uendelighed

Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Forbrugerne vildledes om reflektiv isolering
02.03.2009

Erhvervs- og Byggestyrelsen stopper ulovlig markedsføring af isoleringsmaterialer. Både byggefirma, leverandør og importør risikerer erstatningssager fra forbrugere og bøde fra myndighederne.

Resten af artiklen har I her;  http://www.ebst.dk/boligfokus/104821

 

 

Og kan vi så lukke den debat. For denne gang. !!!

 

Nu var det jo altså ikke om reflektiv isolering trådstarteren spurgte - men det blev drejet derhen.................

Det er derfor jeg synes kommentarerne til artiklen jeg linker til i ingeniøren er mere interessante end selve artiklen

Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Annonce
Tak for linket! Nu må konklusionen være at isoleringsevnen er god nok, men at det har andre ulember der gør det mindre interessant.
Den konklusion står helt for spørgerens egen regning.
Ingen har tilsyneladende nogen reel viden om det pågældende isoleringsprodukt.
Skrevet af Sven M på 25 feb 2011 23:50
Der behøver ikke at være noget hokus pokus med det bare fordi det ikke er mineraluld, Amerikanerne bruger også opskummede materialer i brandhæmende kvalitet der har lige så isolations værdi som f.eks. flamingo.

Det der gør sig gældende i Danmark er særlige regler og målemetoder, disse defineres sjovt nok i samarbeje med de Danske mineraluld producenter.

Så vidt jeg husker er de "opskummende" matrialer der bruger i bla. usa og canada en blanding med træfiber eller papir, og de virker nu meget godt efter hvad jeg har set/hørt/mærket, de kan både blæses ind som tørt matriale eller blæses på med noget skum ting og også bare blæses på med en slags "lim" der gør at de sidder "løst" sammen og virker som hvis de bare bliver sprøjtet ind i hulrum....  og det bedste ved begge to er at de jo enten er helt "naturlige" udover tilsætningen der gør dem brændhæmnede og papiret er genbrugs-avispapir der også har fået en coating... 

Så en udgave af beskidte jobs hvor de sprøjtede træfiber på vægge og lofter/tag og gulve og det var så vidt orienteret det mest brændhæmnede at bruge og det bliver også brugt i den nye øko-by i hurrocane ally sammen med en del andre gode sager... 

Men til TS så kender jeg ikke produktet du linker til, men min fornuft siger mig at det sikkert ville virke på nord / syd polerne eller finland... 

Alternativ energi + Økologi = Bedre Miljø & Sunderer Mennesker

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis