Hjælp til tilberedning!(: snej94 10 2700 09-02-2011 16:53 Hej.Jeg har haft en hare til at ligge i fryseren i noget tid. Jeg har ikke meget forstand på mad, og slet ikke skudt vildt. Er der nogle som kan hjælpe med en god opskrift, så jeg kan lave et godt måltid mad ?TakMvh Jens 6 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
jbr 2074 7451 Sunds 09-02-2011 17:03 Hvis det er Påskeharen du har haft fingrene i, så får du ballade....Ellers er det vel bare at prøve en af de gamle opskrifter:http://www.gamledanskeopskrifter.dk/page177.html " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "Med venlig hilsenJanSolus 24 "Ofelia" ___/)__/)_ www.solussiden.webs.com
ktm 8945 4540 09-02-2011 17:17 Hvis du googler "stegt hare", kommer der en hel del frem. Brug en opskrift, hvor der indgår røget spæk/bacon til at dække haren med inde i ovnen, og fløde er rigtig godt at bruge som stegemedie. Husk også at tilføje gele af bær eller frugt. Det løfter sovsen til orgasmetiske højder. Dertil nyder du så en Cotes du Rhone eller Amarone. Bon appetit. (Lidt misundelig!!) Med venlig hilsen ktm LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
snej94 Trådstarter 10 2700 09-02-2011 17:28 Tak skal i ha. Ktm - Du må bare selv ud og skyde dem så. Det er os lidt sjovere end bare at købe dem
ktm 8945 4540 09-02-2011 18:21 Det er rigtigt! Men jeg må ikke føre våben. Men i øvrigt får vi meget jævnligt vildt, hvilket er utrolig lækkert og sundt iflg De Klåge. Med venlig hilsen ktm
jbr 2074 7451 Sunds 09-02-2011 21:58 Hvis jeg skyder harer med visse af de våben jeg er uddannet på, så er der ikke meget mere end et par pelstotter tilbageDet er en Browning 0.50 kaliber (12.7mm) i firlinge affutage.Men nu skyder jeg jo ikke harer, jeg nøjes med at samle de chokoladeæg op, som de kommer med " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "Med venlig hilsenJanSolus 24 "Ofelia" ___/)__/)_ www.solussiden.webs.com