Hjælp til tilberedning!(:

Hej.
Jeg har haft en hare til at ligge i fryseren i noget tid. Jeg har ikke meget forstand på mad, og slet ikke skudt vildt. Er der nogle som kan hjælpe med en god opskrift, så jeg kan lave et godt måltid mad ?
Tak
Mvh Jens
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det er Påskeharen du har haft fingrene i, så får du ballade....

Ellers er det vel bare at prøve en af de gamle opskrifter:
http://www.gamledanskeopskrifter.dk/page177.html

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

Hvis du googler "stegt hare", kommer der en hel del frem.
Brug en opskrift, hvor der indgår røget spæk/bacon til at dække haren med inde i ovnen, og fløde er rigtig godt at bruge som stegemedie. Husk også at tilføje gele af bær eller frugt. Det løfter sovsen til orgasmetiske højder.
Dertil nyder du så en Cotes du Rhone eller Amarone.
Bon appetit.
(Lidt misundelig!!)

Med venlig hilsen
ktm

 

Tak skal i ha.
Ktm - Du må bare selv ud og skyde dem så. Det er os lidt sjovere end bare at købe dem
Det er rigtigt! Men jeg må ikke føre våben.
Men i øvrigt får vi meget jævnligt vildt, hvilket er utrolig lækkert og sundt iflg De Klåge.

Med venlig hilsen
ktm

 

Enig, det smager sgu godt!
Hvis jeg skyder harer med visse af de våben jeg er uddannet på, så er der ikke meget mere end et par pelstotter tilbage

Det er en Browning 0.50 kaliber (12.7mm) i firlinge affutage.
Men nu skyder jeg jo ikke harer, jeg nøjes med at samle de chokoladeæg op, som de kommer med

 " Hvis alt ser ud til at være i orden, så er der noget du har overset "


Med venlig hilsen

Jan

Solus 24 "Ofelia"   ___/)__/)_            www.solussiden.webs.com

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis