Hej
Jeg har et hus fra 1956, og det eneste jeg mangler at
isolere er bryggerset. Selv om det er bygget samtidig med resten af huset er
det ikke bygget på samme måde. Sandsynligvis fordi det har været fyrrum engang.
Ydermuren er 24cm tyk, så jeg tror ikke der er nogen hulmur
man kan fylde noget i? Hvordan får jeg bedst muligt isoleret muren uden at tage for
meget plads fra bryggerset?
Hvis jeg vælger indvendig isolering er der så noget jeg skal
passe på med mht til råd og svamp?
Og så har en kollega fortalt at man også kan isolere udefra.
Hvad går det nu ud på? Det har jeg ikke hørt om før.
Så er der gulvet.
Når man går ud i bryggerset er der et trin ned på 10cm.
Hvordan kan jeg udnytte de 10 cm bedst muligt til isolering?
Vil det være nødvendigt at bryde hele gulvet op, og gøre det
ordentligt een gang for alle? Jeg ved der er en kloak fra vores bad/wc et eller
andet sted der nede.
Hvordan byggede man i 1956? Dvs hvad kan jeg forvente hvis
jeg tager den helt store tur. Er det armeret osv?
Der kommer sikkert flere spørgsmål efterhånden som jeg får
nogle svar
På forhånd tak.
Mvh
Nicholai