WLAN dongle til samsung UE40c7005

Hej er der nogle herinde som ved om det skal være en speciel dongle, vi fik tv'et i går og kan ikke bruge lidt features da vi ikke har købt alt tilbehør endnu....

Skal det være en samsung eller vil en billigere også kunne gå??

Og så lige et spørgsmål om HD box, er der nogen der kan anbefale en GOD HD box som skal kunne tage viasat kanalerne da vi har kort dertil, men den vi har nu er desværre standard uden HDMI og optisk kabeludgange. Og viasat vil have 500kr plus man skal binde sig i et år og da vores store abonnement udløber om 5 måneder kommer der 400 oveni hver måned.... Kan man købe en box der kan tage satelit betalingskanaler uden at at man skal binde sig.... vi betaler jo stadig for viasatså den skal bare kunne tage kortet og have HDMI og optisk udgang.

håber på lidt hjælp så vi kan få udnyttet vores nye tv...
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det skal være samsung...
Og jeres kort kan i sætte i at xa mudul. og forbinde jeres kabel fra sat_ant.. så kører jeres viasat også // Jan
hvor køber du et sådant modul og synes jeg har læst at disse moduler ikke virker til de nye viasat kort... læste om t-rex moduler osv i dag, men der var der flere der sagde at man ikke kunne til viasat mere.. kun boxer og canal digital... men ingen snakkede om det modul du nævner.. så er meget interesseret i svar.
Tror da bestemt du kan købe der hvor du har købt dit nye tv.. du skal bare huske at fortælle hvad det skal bruges til, det koster typisk mellem 5 og 700.. og det skal være mpeg4 for at modtage hd.. så tror ikke det er det store problem :-)

Mvh jan J
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis