Cirkulation i soveværelset???

Hej
Vi tog lige vores kommode ud fra væggen her sidste dag og så kunne se at der var mug på væggen, vi mener at det kan skyldes at kommoden har stået for tæt op af væggen, den har stået en fodliste tykkelse fra væggen, vi sprøjtede noget på som vi købte i flügger mod mug og skimmel og så kunne vi tørre det af med en klud, men vi har lagt mærke til at terrassedøren vi har i soveværelset tit er våd på glasset om morgen så det må jo åbenbart være for tæt derinde selvom vi lufter ud hver dag, der hvor der var mug på væggen er en ydervæg men der har ikke ligget sne op af døren, huset er bygget i gasbeton og vi har også gulvvarme tændt i soveværelset. nogen der har nogle forslag til hvordan vi får bedre udluftning derinde eller en anden løsning.

Mvh. Brian
Hej Vi tog lige vores kommode ud fra væggen her... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af hpox på 06 jan 2011 12:02

Et hygrometer kan give en indikation at tilstandene. :o)

Ja, alle der mener de måske har et problem med for højt fugtighed i huset, burde ofre lidt penge på et hygrometer, så man kan få afklaret det.

Et hygrometer kan jo også vise om der pludselig opstår et problem, pga. vandindtrængen, utætte vandrør osv.. som man måske først fanger meget senere, når der er  svamp over det hele.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis