Fejlfugning af fliser, hvad gør vi nu?

Vi har fået lagt 30 m2 fliser i vores køkken alrum, men mureren havde ikke fået fuget fliserne helt "op" dvs. der manglede fuge i forhold til højden på fliserne. Han har efterfølgende pladret ny fugemasse i en anden farvenuance ovenpå den eksisterende fuge, uden at preparere den gamle fuge først, med det resultat at den nye fuge nu "falder af" hist og her. Fugerne er ca. 3 måneder gamle, men er først blevet synlige nu, da vi først er flyttet ind i vores nyrenoverede hus for 2 uger siden.
Vores gulv ser forfærdelig ud, især fordi farverne på fugerne ikke ikke er ens.

Hvad gør vi for at rette op på fadæsen?

Og nu vi er ved fliser: I stuen er der særligt éen flise der rager højere op end de andre. Man både ser det, og støder tæerne på flisen når man går på gulvet. Kan man gøre noget ved det selv, eller kræver det en fagmand? Flisen ligger desværre hvor man går, og ikke ude i et hjørne.
Vi har fået lagt 30 m2 fliser i vores køkken alrum... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Mange tak for jeres gode råd om fuger og fliser. Vi går i krig med den høje flise og de misfarvede fuger hurtigst muligt.

Dejligt at få hjælp her!

når du skal ligge en ny flise ned, så er det bare om at banke den gamle klæber dybt nok ned, og så kan du ligge en større mængde ny klæber på og mase flisen ned i niveau med de andre.. jeg har erfaret at LIP snildt kan ligges i ret tykke lag uden problemer ;-)
ufatteligt at sådan en klovn overhovedet har noget arbejde.....

http://www.lyrk.dk
Hej T. Pedersen,

sørgelig oplevelse må man sige. Men fugerne kan skæres op med en feincutter, dog tager det sin tid. Flisen der ska skiftes ser jeg bestemt ik som et problem? Skær den fri fra fugerne, med lille vinkelsliber eller nemmere (mere sikkert) med en Fein. Hvis den ik blir skåret fri fra fugen rundt, så risikere du og ødelægge en af de fliser der ligger som de ska. Der kan gå små fliger af

Når flisen er oppe, så renser du bar underlaget, prøver og ligger en ny flise, for go se om der i det hele taget ER plads til limen. Er der ikke, så slib flisen på bagsiden (Og skrælle i betonen er mere omstændigt, og igen, du risikere og ødelægge andre fliser) og sørg for den er fuldlimet

Mvh Morten
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis