tryk tab og påfyldning af vand

Vi har købt et pillefyr for en måned siden og er virkelig træt af det... vi har max haft varme i to døgn i træk uden problemer ... først fik vi det sat op med en åben ekspansionsbeholder, men vi skulle fylde vand på konstant (op til 4-5 gange i døgnet) og så var derkoldt om morgenen fordi fyret var gået i pausefyring...  når vi så fyldte vand på faldt temperaturen og vi skulle så lufte alle radiatorer og gulvvarme ud. så fik vi en vvs mand til at se på det og han sagde vi skulle have en lukket ekspansionsbeholder... det fik vi så og der blev fyldt vand på og der blev luftet ud igen... så kørte det i ca to dage så var det galt igen og sådan har det været siden... når vi fylder vand på, tager det få sekunder før trykket er oppe på 1,5 til 2 bar men falder så i løbet af få minutter og er hurtigt på 0 igen... hvorfor han den ikke holde trykket og hvor bliver alt det vand af? når der ikke er vand så går den i pausefyring eller koger og så skal det hele luftes ud igen... havde håbet at et nyt fyr bare ville kører, men er virkelig træt af det nu... nogen der måske kan hjælpe?
Vi har købt et pillefyr for en måned siden og er... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Jan

Vi har desværre ikke kunne få fat i vores vvs mand her op til jul, så vil være super taknemligfor din hjælp. vi ved ikke hvad fortrykket er og ved ikke hvor vi kan finde det.
vi fylder vand på til 2 bar men inden for få sekunder falder den til 1 bar.
kan det evt. være pga. manglende fortryk, da min mand er kommet til at trykke på den lille ventil som sidder på tanken og lukket alt luften ud der, fordi han troede det var til luft i systemet... i så fald hvordan får man nyt i, da det jo er noget med der er kvælstof i ikke?
Bingo!

Hej.. igen.. det var jo lige jul.. men du har ret, din mand har gjort noget forkert der.. men I kan bare bruge en cykkelpumpe.. Så i med noget luft, der ska,l for at det virker rigtig, være det rigtige forhold mellem tryk i anlæg og fortryk... men alt er bedre end intet, så prøv jer frem.. men det er typisk ikke meget der skal i... hvis i fx har 1 bar i anlæget, så prøb forsigtig at fylde i, hvis den begynder at stige (og det burde den) så fyld i til 2 bar, og hold øje med jeres sikkerhedsventil de næste par dage, hvis vandet evt udvider sig så meget at sikkerhedsventil letter, kan det tømme anlæget, alt efter hvilken sikkerhedsventil der er monteret..
Håber det begynder at lysne :-)
Glædelige jul // Jan
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis