Knirkende gulv, gammelt hus

Vi bor i et ældre hus der på 1. første etage, og trappe, har en del knirkende gulvbrædder. Jeg har forsøgt at at bore igennem og sætte skruer, men det har ikke hjulpet. 

Det ser ud til at problemet er at der er ca. 0.5 m imellem strøerne så der hvor brædderne giver sig mest, midt imellem, er der ikke noget at skrue ned i. Specielt lige foran trappenedgangen hvor man træder hver gang er der ingen understøttelse. 

Selve knirkelyden kommer udefra enden af brædderne, ind mod væggen. Der er det dog svært at komme til pgra radiator. 

Nogen idéer til hvordan man kan fikse det?




5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er da charmen ved at bo i et gammelt hus, at det snakker med når du bevæger dig rundt, og så længe det knager holder det.
Ellers må du have brædderne op og lægge noget på strøerne.
Problemet er ikke at du har 0.5m mellem dine strøer, det er lige efter bogen hvis det er 22mm gulvbrædder.

Det er nok nærmere at gulvet ikke har plads nok langs kanterne, og mellem brædderne sikkert pga. skidt og møg der i løbet af årene er rendt ned mellem gulvbrædderne.

Hvis ikke det hjalp at skrue det fast i bjælkerne, så slipper du nok ikke for at pille paneler osv.. ned for at se om der er luft nok mellem gulvbrædder og væggene, både i siderne og over enden.
Knirkelyden kommer enten af af træ der gnider mod træ, eller træ imod metal (f.eks. søm som ikke holder mere men bare ligger og gnider når man går på det) så der er nok som koluda siger at der enten ikke er plads nok for enderne eller at bræderne ligger og bevæger sig lidt oven på strøerne

Og som håndværkeren siger så er det en del af charmen og næsten umuligt at komme helt til livs i et gammelt hus uden at lægge det helt om... du kan selv gå efter det åbenlyse er der plads i enderne, sømme alle søm efter osv..
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Mange tak for svarene. Det lyder til at at være en større omgang hvis det skal laves ordentligt.
Se nu lidt positivt på det, tænk på at det er alle tiders tyveri alarm, for ingen vil kunne liste sig over det gulv, uden at du selv i den dybeste søvn vil høre det 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis