Kan man mure op på en stålplade

Jeg står foran at skulle mure en væg op omkring min nye pejseindsats. Nu melder spørgsmålet sig så - hvordan placerer man gulvpladen. Sagen er at vi har en hjørne indsats, så løsningen med en smal stålplade foran (og i 100 cm bredde) er ikke gangbar.

Nu er spørgmålet så om man kan lægge en 100x100cm 3 mm gulvplade, placere oven på denne og så starte med at mure op omkring den? Vægten af murelementer i sig selv gør måske at det ikke er nødvendigt at "fæste" mur elementerne i første lag til stålplade. Højden bliver 170cm. Er der nogen der har erfaring med dette?
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvorfor dur" løsningen med en smal stålplade foran (og i 100 cm bredde)" ikke.
Det er da ellers ret oplagt.
Fortæl om der er indfyringsåbning i to retninger.
Og hvad din indsats i øvrigt hedder - sådan lidt præcist.
Ja det var måske ikke helt klart, men jo vi har indfyldning fra to sider. Indsatsen er en EKKO 45 fra Jydepejsen (eller er det Schmid). Jydepejsen kalder det et dansk produkt. Nå men du kan kigge på http://www.schmid.st/ekko.html?&L=1
Hvis du ikke kan blive enig med dig selv om hvilken indsats du har købt - så er det jo nærmest umuligt for undertegnede.
Heg kan ikke se at det skulle være noget problem at ligge en stålplade 30 cm bred omkring hjørnet af murværket/indsatsen.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis