Slibe majsel.Hvordan

hvordan skal jeg slibe mine majsler.

Jeg har nogle stykker som dem alle sammen trænger til at blive slebet.

Hvrdan,hvor skærp må spidsene være ?

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Snakker du om mejsler til at bearbejde metal eller sten med, så er det bedst med en stor vinkel på skæret, jo spidsere du laver den jo hurtigere bliver de sløve, Men pas på når du sliber dem for bliver de for varme så ødelægger du hærdningen i stålet.

V.h.  Håndværkeren
Jeg bruger en fil, når jeg sliber mine plademejsler, det synes jeg giver det bedste resultat for mig. Holder man den altid skarpe, skal der ikke så meget til at friske dem op.
De er jo lidt hårde at file i, men med en god fil, opspænd mejslen i skruestikken, godt tryk på filen, samt langsome strøg, så køre det derudaf.
Om ikke andet så bliver den da ikke varm

mvh jens
Mange tak for svaret.
Det må jeg prøve.
Hvis mejslen er blevet blød, kan du godt droppe den. Og ja en god sletfil kan også gøre det
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis