Startproblemer - muligvis batteri

Godformiddag,

Jeg har et problem med min gamle bil (Ford Escort fra 1990). Den vil ikke starte. Det skal siges, at den har startet hver morgen i 1½ år uden problemer, men i dag ville den ikke. Når jeg drejer nøglen er det som om, at den virker til at være rimelig afladt for strøm, da den ikke rigtig "tager fat", og bliver svagere og svagere. Der er dog strøm nok til at kunne tænde radioen og lyset på bilen.

Problemet er nok, at det er en gammel bil sammenholdt med et ældre batteri samt det faktum, at den har stået en god uge stille uden at have været ude og køre. Kan det derfor lade sig gøre, at et batteri bliver afladt, når en bil ikke har været ude og køre i en "længere" periode, som i mit tilfælde?

Jeg ved ikke meget om det, derfor jeg spørger, og håber på svar.

På forhånd tak.

Mvh.

kepou

Esbjerg fB anno 1924

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej..
Som du beskriver det er det meget muligt at det er batt.. måske kan du lade det op igen ?
Mvh Jan J
Hej
Alle bilakkumolatorer har en vis selvafladning og jo ældre de bliver jo mere aflader de sig selv.
Prøv at lade dit batteri op med en lille lader - det tager ca. 24 timer - prøv så igen - hvis det hjælper på dit problem skal du nok overveje et nyt batteri.Selv om din radio kan spille og forlygterne lyse, er det ikke sikkert at du kan starte (starteren bruger rigtig meget strøm) 
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
Hejsa,

Mange tak for begge svar.

Jeg har taget konsekvensen og købt mig et nyt batteri i T Hansen til 500 kr., så det er ikke noget, der vælter budgettet. Bilen er jo ikke hel ny længere, så et "billigere" batteri er sikkert den rette løsning.

Min bekymring gik egentlig også mere på, om det var muligt, at det "bare" var batteriet, fremfor et eller andet langt mere kritisk. Og det tyder jo på, at det meget vel kunne være sådan.

Jeg vil ud og skifte batteriet.

Tak for svarene.

Esbjerg fB anno 1924

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis