Drejemotor???

Hej. Hvor kan man købe/finde en motor i stil med en "ventilator-motor". Motoren skal bare kunne køre rundt "gerne MEGET støjsvag". Skal bruge det til et projekt, hvor vi laver nogle forskellige dukker, som skal have deres arme og ben i bevægelse med denne motor.. Er meget interesseret i hvad en sådan motor hedder og hvor man billigst køber dem.

Ps. Der skal osse tilsluttes en "hastighedsregulator", så den kan køre med en variabel hastighed. - Hvor køber jeg en billig hastighedsregulator henne..??

Håber der er hjælp at hente herinde..

På forhånd tak
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Dingel.
Ja var det så bare så enkelt som du beskriver det, men du kan ikke få en lydløs motor der kan kører så langsomt at det vil se naturligt ud når dukkerne dingler med arme og ben, de vil på det nærmeste hvivle rundt. Det du skal have fat i er en synkronmotor fra en gammel gramofon og et gear der kan få hastigheden ned i de ønskede omdrejninger.
Det er muligt at du i en hobby butik kan købe en sådan motor til 6 v. med en heftig gearkasse !

V.h.  Håndværkeren
Nej du skal bruge servoer, en bekendt lavede for mange år siden en dukke til DR TV der bevægede sig med servoer.Så et radioanlæg med 6-7 servoer burde dække dit behov.
Mvh Jørgen
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis