luftvarme paneler/dåsevarme etc.?

har læst alle disse indlæg om dåsevarmepaneler med stor interesse , men kan man ikke bruge feks. aluminiumsrør/rib slange i alu ? hvis det blev malet sort og der evt. blev indsat diverse genstande til at virke som konvektorer eller luftstrøms modstand ville dette så ikke give det samme som dåser ? måske bare lidt nemmere? det handler vel ikke om at gøre det så svært og langsommeligt som muligt? :-)

 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det handler dog om at gøre det så billigt som muligt, og de ALU flex slanger du snakker om er IKKE billige, som du selv er inde på så får du nok også et problem med "modstand" i din fanger... hellere have 10 rør hvor luften kan løbe frit end eet langt rør....


Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
man kunne jo indsætte omvendte tragte i rørene med passende hul i? for hver 30 cm eller sådan noget?desuden kan rørene jo skæres op i passende længder, man sparer kun tid ! nogle snakker/skriver også om at bruge trapez plader? men virker det? nogen der har erfaringer med det? de er ikke af aluminium, har det meget at sige? og endeligt skal der være en blæser? varmen vil vel selv finde vej ud af kassen og ind i huset når der bliver varmt nok?? og skal blæseren når og hvis man vælger dette anbringes for neden og blæse luft ind eller skal den absolut anbringes foroven og trække varmen ind i huset?

 

du kunne jo lave det billigt selv, hvis du tit er over grænsen

http://www.youtube.com/watch?v=7WQl2QvLOUo&feature=related
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også