OSB og dampspærre i værksted

Vi er ved at bygge et værksted ude i vores klub, det er bygget op i kraftigt træskelet, med stål I-bjælker støbt i hjørnerne. Nu er vi kommet dertil hvor vi gerne vil have det isoleret, og vi har alt isoleringen liggende (rockwool), men vi er lidt i tvivl om hvor vi evt. kan få de OSB plader vi skal have på til indervæg til den bedste pris, og om vi skal bruge dampspærre, da nogle siger der skal, men kan læse i div. tråde at det er frarådet i uopvarmede rum.

Lidt om værksteddet:
Ydervæggene er stål trapez plader, hvor der formegenligt vil blive støbe en lille kant på, til at holde vandet ude i bunden, da belægningen er lidt ujævn grundet underlag.
Der vil ikke være varme på, men der vil kunne blive tændt en varmeblæser nu og da, når værkstedet skal bruges på kolde dage.
Vi overvejede selv krydsfiner som indervægge, men er blevet rådet til at bruge OSB istedet, da vi skal kunne hænge ting på væggene.

Men hvor kan man få OSB til den bedste pris (Århus/Horsens området, hvis afhentningspris) Og skal vi bruge eller undvære dampspærre når vi ikke har konstant varme på i lokalet.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er ikke nødvendigt, med dampspære når rummet, kun lejlighedsvis er varmet op.

Du finder ud af hvormange plader du skal bruge, og får tilbud fra de nærmeste byggemarkeder/trælasthandler.

Overvej at bruge tagfinerplader i stedet, OSB'ere ser da jammerlige ud (min mening)

Jeg har lige lavet hobbyrum, med tagfinerplader, jeg har hvidpegmenteret dem, og så en gang lak, så er det lyst og venligt, men at tøtte af, og falmer ikke.

mvh jens

Har set lidt på tagkrydsfiner også, men de er noget dyrere end OSB her i området ihvertfald, og da det er en klub med små finanser, så betyder pris mere end udseende, og det bliver højst sandsynligt malet (eller svinet til hurtigt)
Hvorfor vil I isolerer når "vil kunne blive tændt en varmeblæser nu og da, når værkstedet skal bruges på kolde dage"
Mener man får OSB og tagkrydsfiner til den bedste pris i området hos XL i Malling eller 10-4 i Hørning.
Spil dem lidt ud mod hinanden og sig det er til en klub med godt formål.
Det lyder nu ok, med lidt isolering, så er det meget nemmere at opvarme, dessuden vil de uisolerede stålplader, drive af fugt, når der kommer varme på, ja faktisk også uden varme.

mvh jens
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også