Træterresse eller fliser?

Vi vil ha´ lavet en stor terresse, men har overvejet at få lavet den i træ. Er det en fordel i forhold til fliser? jeg tænker på ukrudt og hvis det bliver i træ, bliver den så glat når det har regnet? Er der nogen som har erfaring ang det?
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er fordele og ulemper ved begge modeller, træteressen skal vedligeholdes med olie eller anden træbeskyttelse mindst hver andet år, og sørger i bare for at rengøre den med vand og en stiv kost et par gange om året, bliver den ikke glat. Og så er den rar at gå på med bare tær
Bruger i fliser er det en engangs investering, den skal holdes ren men der skal derudover ikke gøre noget ved den, vil i undgå at der gror noget op imellem fliserne, kan en sæk fuld vejsalt der fejes ned imellem fliserne hvert forår holde fliserne rene.

V.h.  Håndværkeren
Salttricket er ikke lovligt.
Skrevet af akselj på 06 sep 2010 16:38
Salttricket er ikke lovligt.

Jo da ..... hvis man gør det for at holde dem fri for sne og is
Skrevet af akselj på 06 sep 2010 16:38
Salttricket er ikke lovligt.

Det er heller ikke lovligt at køre for stærkt på vejene, køre uden sele i bilerne, snakke i mobiltlf. under kørsel i bil af føren af bilen. Og aligevel er der så mange der gør det hver eneste dag. Man skal også overholde sin vigepligt, aligevel må jeg næsten dagligt bremse meget ned fordi en bonderøv ikke overholder vigepligten. 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også