Trådløst netværksbøvl

Har en XP-computer, der bliver ved at hente ny netværksadresse: Signalstyrken er ellers udmærket. Det er en stationær, med en antenne bag på. Alt vores andet trådløse netværk kører ellers udmærket: En PS3, to bærbare, en trådløs netværksprinter, diverse smartphones, gæsters diverse tingeltangel, men lige netop denne her driller. Hvorfor? Den står lidt gemt, og antennen kan måske lave reflkser i kabinettet. Men er det virkelig nok?
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Har den nogensinde været på det net, den ikke vil gå på nu?
Jo, det har den da. Nogen gange mere stabilt end andre. Men nu er den forholdsvis meget på "flekstid"! Kan det være fordi den står inde i et hul, så signalet står og laver inteferens mellem vægen og bagsiden af computeren? Signalet plejer oftest at være OK.
Det tror jeg ikke er årsagen, men du kunne prøve at dreje pc'en 90 grader.
Er netkortet ok, hvis du ser efter i Enhedshåndteringen?

Hvis ja, kunne du prøve forskellige ting:
Afbryd forbindelsen i Trådløs netværksforbindelse, og efter et øjeblik opretter du forbindelse igen med angivelse af passwd til nettet.
Du kan også se på, hvad der står i Egenskaber for Trådløs netværksforbindelse. Vælg Egenskaber. Vælg fanebladet Tilknytning og sammenlign med dine andre pc, hvad der står om Netværksgodkendelse og Datakryptering.

Hvis det ikke hjælper dig, trod jeg det er netkortet som ikke har det så godt. Prøv med et USB-netkort, hvis du har sådan eet.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis