Bjælkehus, VVS, EL, osv.

Jeg går og overvejer at købe en byggegrund og opføre et bjælkehus (helårsbolig), men hvordan fungere det praktiske mht. etablering af kloak, vvs, vand, varme osv. Jeg mener, man skal vel trække alle rør og ledninger til fundamentet før man begynder at bygge selve huset? Man kan vel ikke bygge huset, og først derefter hyre nogen til at trække og montere alle disse ting?
Jeg går og overvejer at købe en byggegrund og... Vis hele indlægget
27 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
det er KUN skallen, altså ydervægge, indervægge og skillevægge i stueplan. Fundament, byggemodning, tag, vvs, el, døre/vinduer etc kommer oveni

http://www.lyrk.dk
Ah Okay.

Grunden står bl.a. beskrevet som "I grundprisen er der indeholdt alle udgifter til byggemodning, som afholdes af sælger, dog kommer slutafregning til eltilslutning."

Men det er vel kun selve etableringen hen til huset de mener. Selve den færdige installation inden i huset skal man stadigvæk have vvs / elektriker til?

Men okay, har du nogen som helst ideen om hvad den færdige skal + alle de grundlæggende installationer koster?
over 1 million

http://www.lyrk.dk
suk, ja ok og mange takker for alle svar
prisen er en helt anden hvis du selv kan lave alt udover el, vvs olign. det kan vel gøres for det halve hvis du er lidt kreativ med dit materialevalg.

http://www.lyrk.dk
Annonce
hpox ?

http://www.lyrk.dk
Hej

Er selv tømrer, og kan egentlig godt lide træhuse, da der er masser af sjæl og dejligt træ i dem :-)

Jeg har selv været med til, at bygge flere træhuse og naturligvis masser af traditionelle murstenshuse. Efter min bedste overbevisning, så kan du sagtens bygge et træhus, men du skal huske at huset ikke holder sin værdi lige så godt som et almindeligt hus. Et 10 år gammelt træhus vil således ikke kunne sælges for samme som hvis det havde været bygget i mursten. Jeg kender en bankmand, der generelt ikke anbefaler sine kunder at bygge et træhus, primært fordi banken ikke vil kunne få samme pris for huset hvis det skulle sælges akut (læs tvangauktion).

Men vil du have et billigt hus, så skal du da absolut overveje et træhus. Du kan læse om fordele og ulemper ved træhuse på denne side, http://bolignyt.fnf.dk/2010/12/skal-vi-bygge-et-trhus.html

Mvh
Jens Arne fra aalborg
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også