Timer til lys uden stik

Hej alle

Grundet længerevarende udlandsrejse, skal vi have timere på indendørslamper. Har købt nogle af de timere til stikkontakt. Men findes der ikke nogle til faste lamper og lys, dvs. nogen som er installeret og ikke har sådan en stik. Kan man ikke få man fx. bare kan "klemme" på ledningen?


kh. hilsen Mr. GDS 0
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hm... Nu har fastmonterede lamper jo som regel ikke en "løs" ledning men lige kan "klemme" noget om. Ved heller ikke lige hvordan det skulle foregå.
Eneste alternativ til tænd/sluk urene til stikkontakter må vel være dem til DIN-skinne montage, men det er jo ikke så ligetil at smide en håndfuld af dem på installationen.
I øvrigt er dem til stikkontakten da også meget billegere. Og man kan jo hurtigt hænge et billigt lysstofrørsarmatur op og slutte til sådan en.

Har I i øvrigt overvejet sådan en?: http://www.faketv.dk/

mvh
BS

 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

Ja. Du har ret og du svarer spm j forventede. Køber et par billige lamper fra IKEA. Har dog ikke kunne finde skinner med timere. Faketv lyder cool. Den køber vi. Den har vel ikke timer. Forresten.


kh. hilsen Mr. GDS 0
Nu er DIN-skinner nu også de skinner der sidder i bla. el-tavler, hvorpå diverse sikringer og relæer monteres på. :-)

DIN-skinne med mere: http://www.elvvs.dk/category.1735

Som du ville opdage hvis du tjekker hjemmesiden, så tænder FakeTV ved mørkets frembrud, og slukker så efter et tidsrum, man kan indstille.

For øvrigt: Husk at få en bekendt/nabo til at tømme postkasse, slå græsplæne, parkere i indkørslen, tørre lidt tøj i baghaven, smidde lidt affald i spanden, og hvad der ellers kan være, der får det til at se beboet ud. Måske de så også kan ændre lidt på timerne, når de alligevel vander potteplanterne. Lidt legetøj der er "glemt" i haven er også godt. Skal jo bare ikke ligge der flere uger samme sted.

God rejse.

mvh
BS


 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

Tak for alle dine råd BS. Dem tager vi til os.

Forresten, har købt nogle billige timers fra Jem & fix . kan ikke få dem til at virke; man skal indstille Nu-tid og hvilke halve timer den skal være tændt... det virker ikke, men skyldes det at timere ikke kan klare sparepærer??


kh. hilsen Mr. GDS 0
Nu kender jeg ikke den bestemte type fra J&F, men alle de billege typer jeg har set, virker enten med en mekanisk kontakt eller et relæ, og de er ligeglade med om det er sparepærer eller ej. Jeg skal dog ikke forsværge at der ikke er kommet typer med elektroniske relæer og de kan måske kun virker, hvis der er en vis belastning på dem. Prøv at koble fruens hårtørrer på og se om den kan tænde og slukke dem (se dog lige efter at max. belastning ikke overstiges).

mvh

BS

 Topmålet af dovenskab er at gøre det rigtigt første gang

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis