Hilti Gipsskruemaskine

Er der nogen der har erfaring med Hiltis 22v lion gipsskruemaskine ? er det noget der bare virker ? er vant til Makita fra tidligere men er ikke videre imponeret over resten af det de laver, så jeg vil prøve at holde mig til hilti og festool. Eller hvad med senco ? kom glad med jeres erfaringer

http://www.lyrk.dk
9 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Min erfaring er at en gips skruemaskine (båndfødet) skal være med ledning. batteriet er for tungt og for småt.
Men Hilti plejer at være flinke til at demonstrere maskinen/lade dig prøve den.

Jacob
der er jeg absolut uenig, en maskine på ledning er døden at rende rundt med, hvis det er lithium batteri der er på maskinen vejer den ikke ret meget. og hvis det er 18 eller 22v er der ok knald på

http://www.lyrk.dk
Hilti's Gipsskruemaskine er god bl.a. fordi den er let at bruge, god at holde om og let at rense for gipsstøv.
Senco's gipsskruemaskine ville jeg holde mig fra, de føles som en gang plastic, og er ikke lette at skille ad eller særligt ergonomiske.
Festo har jeg aldrig haft i hånden, så den ved jeg ikke hvordan er.
Men jeg kan også anbefale Fein gipsskruemaskine, den er dog uden batteri, men ellers minder den meget om Hilti's maskine

 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

ok tak for det, festo laver desværre ikke gipsmaskiner, og en maskine med ledning nægter jeg simpelthen. Tak for hjælpen, det er nok på tide at ringe til sælgeren fra Hilti

http://www.lyrk.dk
Vi har selv 3 af Hilti 18 volt gipsskrue maskiner, og må sige vi er utroligt glade for dem, vægten er altså ikke værre end en 220v maskine, hvor man også skal løfte x antal meter ledning op sammen med maskinen, også slipper man for at ledningen kontant sidder fast i bla. gipshejs osv.

Ved udskiftning senere hen bliver det helt klart til deres Litium serie i stedet for, men ville ikke vælge andet end Hilti.
Annonce
Helt ærligt Naveren, du reklamere med du er prof. håndværker, og så søger du råd om dit værktøj på Lav Det Selv  (læs det nu med glimt i øjet)

mvh jens
Koluda; tak for det

je_ns: mja det kan du self have ret i, men det er rart at høre fra folk som har arbejdet med værktøjet

http://www.lyrk.dk
Skrevet af je__ns på 29 aug 2010 12:44
Helt ærligt Naveren, du reklamere med du er prof. håndværker, og så søger du råd om dit værktøj på Lav Det Selv  (læs det nu med glimt i øjet)

mvh jens

Jeg har da også spurgt løs om forskellige ting. Ting som ikke lige falder inden for det jeg syntes jeg ved nok om.

f.eks. har jeg luret lidt på om jeg skulle investere i en elhøvl eller en båndpudser til når jeg laver tilpasninger.
Jeg har så købt elhøvlen. den virker rigtigt godt og hurtigt til de lange ting. Men er ikke brugbar på korte stykker og ej heller god til ende træ.
jeg overvejer så også at købe en båndpudser. og her har jeg på diverse fora kunne læse at bla. makita 9404 er et rigtigt godt bud.

Men det er også blandt lav det selv folk man finder flest værktøjs entusiaster.

Jeg har bla. en Fein gips skruemaskine. Det blev den fordi jeg fik en hammer god pris. som antenne mand ar det sjældent man bruger den. men det sker. og til den pris er det ok at jeg kun bruger den til 100 skruer om året.


Jacob
Skrevet af Naveren på 29 aug 2010 15:17
men det er rart at høre fra folk som har arbejdet med værktøjet
Nemlig, vi kan lige så godt bruge hinandens erfaringer... specielt når det gælder investeringer i værktøj, kan man jo hurtigt få købt noget der bare kommer til at lægge på hylden fremover, så kan man lige så godt forhører sig inden man køber værktøjet...

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis