Ny Gavlbeklædning

Vi skal i gang med at forny en del af træværket på huset, som er et klassisk et-plans villa fra 1972. I den forbindelse skal vi ha' ny beklædning i gavlen. I øjeblikket er der profileret plader i gavlen. Vi tænker på sætte mahogni-klink op. Jeg har talt med et par noaboer om projektet.
Loftet er kun isoleret mod stueetagen. I gavlen er der hverken pap eller noget andet. Begge naboer er enige om, at den gamle gavlbeklædning skal ned. En nabo mener, at den nye klinkebeklædning blot skal sættes op uden isolering, den anden mener at der bør sættes vindpap op og bygge op med inddeling og isolering med bats inde fra loftet. Er det til nogen gavn at isolere i gavlen? Loftet bliver brugt til "almindelig" opbevaring og det har ikke været noget problem indtil nu.
Med hensyn til mahogni beklædning - skal det oliebehandles med det samme eller først til næste år? Er det neutral olie man behandler med?

Undskyld - indlægget blev vist lidt langt.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ingen isolering i gavlen.
Det har ikke noget formål når der stadig er ventilation op under tagudhænget i facaderne. Hvilket der skal være.
Skal der isoleres så læg et ekstra lag ud over stueetagen, nu du alligevel skal have låget af.

Men der bør være vindpap. Ikke så mehet for vind som for slagregn.
Er der nogen der har erfaring med gavlbeklædning med mahogni klink. Jeg tænker på - skal det oliebehandles med det samme eller først til næste år? Er det neutral eller farvet olie man behandler med?
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis