Genvex

Jeg har et gl. Genvex-anlæg fra 92' 315 VP - det afgiver nu mere kold luft end jeg bryder mig om - altså slidt op. Da jeg har alle rør og føringer i forvejen, er jeg bare interesseret i at få en ny maskine. Den eksisterende står på mit loft, hvor der ikke er ret meget plads (35 grader taghældning)- det skal altså være en liggende. Jeg har kigget på nettet, men kan ikke få øje på ret meget informativt. Er der nogen her, der har prøvet at udskifte det gamle anlæg med nyt ? Kan de gamle Lindab rør bruges som de er igen ? Jeg har ikke ubegrænsede midler mvh.
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg kan anbefale KC Klima (deres ser ud til pt ikke at være aktiv kan jeg se). De forhandler alt inden for genvex.

Har selv genvex og fået svar på en række spørgsmål fra dem. Skrev til en e-mail, der hedder [email protected]

Thomas

100% LDS'er: har selv klippet hæk, har selv skiftet olie, har selv lavet børn - i forbindelse med sidstnævnte indrømmer jeg at jeg nok burde have gjort mig lidt mere umage :-D

Fandt lige mobil nr også: 3059 8065

Thomas

100% LDS'er: har selv klippet hæk, har selv skiftet olie, har selv lavet børn - i forbindelse med sidstnævnte indrømmer jeg at jeg nok burde have gjort mig lidt mere umage :-D

Tak skal du have Thomas... mvh. Susanne
Der er flere mærker på markedet. jeg vil anbefale NIlan eller Dantherm. på deres hjemmeside har de lister over forhandlere og montørere. det kan være du skal få kigget på dimensionen af rør og indregulering af anlæg. Der er muligvis mange penge at spare hvis dit anlæg og rør bliver lavet efter nye standarder. Jeg har selv brugt SRC ventilation og kan ikke klage.

Morten    

"when your born, you get a ticket to the freakshow. When your born in america you get a front row seat"

Hvad er det der er slidt op i dit anlaeg, hvis det ike virker mere, er det eneste jeg kan forestille mig, at de plader der er mellem de to luftstroemme er blevet moegbeskidte, en rensning er med garanti billigere end at udskifte anlaegget. Er der ikke firmaer som specialiserer sig i rensning af luftkanaler og varmevekslere? Her i Canada er der masser af den slags firmaer.

Karsten
Annonce
Jeg har fået anlægget renset og efterset. Det giver simpelthen næsten ikke varme mere. Når det er 18-20 år gammelt, er det slidt op. Hvis jeg skal have glæde af installationerne er jeg nødt til at købe et Genvex anlæg som matcher. Det gør GE Præmium 1/1L, har jeg nu fået at vide. Jeg har nu skrevet til forskellige firmaer, for at høre prisen på en unit. Ved den ligger på 22-25.000,- . Et firma jeg ringede til forlangte 45.000, men så var den selvfølgelig også sat op. Jeg synes det er meget meget dyrt. mvh.
Hvad jeg kan læse mig til er der varmepumpe i en GE præmium. er der også det i den du har nu? hvorfor er du sikker på du skal have Genvex. Der er andre mærker på markedet der er lige så gode. med den rigtige indregulering af feks. en Nilan eller Dantherm burde du kunne bruge det kanalsæt du har nu. Skal der være varmepumpe i den nye du skal ha?

Morten    

"when your born, you get a ticket to the freakshow. When your born in america you get a front row seat"

Ja, der skal være varmepumpe i. Ja, problemet er jo, at jeg skal kunne bruge eksisterende rørføringer uden den store udgift. Du agiterer meget for Nilan og Danthem - er det fordi du har erfaring for, at de er bedre/billigere ? Jeg bor i 4180, så det skal være et firma på Vestsjælland, eller bliver transporten alt for dyr. Faktisk ville jeg foretrække at montere selv.... Mvh.
Jeg har ikke begreb skabt om lige den model du spørger ind til, men jeg kan da ikke lade være med at tænke på, om ikke man kan skifte kompressoren i sådan en fætter. Det er jo den der er slidt op.
Jeg ville ringe til en kølemontør og forhører mig om den mulighed. Det kunne hænde sig at en ny kompressor plus evt andre slidte dele kan anskaffes til en overkommelig pris.
Udskiftning af kompressoren er ikke lav det selv, men skal overlades til en proff'er, der ved hvad han laver.

Chr

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

Jeg har haft en ekspert ude og kigge på den. Det er en model der ikke laves mere og der kan ikke skaffes reservedele til den. Der var kun en vej, sagde han - ny unit. Pris med montering : 50.000,- Det synes jeg er for meget, derfor jeg ville høre om andres erfaringer... Mvh.
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis