Belægning til overkant sokkel

Vi har lavet helt ny indkørsel og stibelægning langs vores hus i chaussesten. Efterfølgende er vi blevet gjort opmærksom på, at vores nye belægning følger overkanten af vores sokkel på huset, dvs. til underkanten af første murstensfuge, hvilket efter sigende ikke skulle være så godt. Vi søger indlæg til - Hvad gør vi nu - for belægningen er jo lagt :o(
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej gsbk

At lægge belægning så højt, og helt op i plan med første skifte er ikke optimalt, omvendt er problemet ikke større end det sikkert sagtens kan løses.

Har du mulighed for at tage et billede, for at illustrerer problemet lidt bedre, der er forskellige løsnings muligheder på dit problem.

mlb-entrepriser

Vi bygger med erfaring - Vi er ikke tilfreds før du er...!

www.mlb-entrepriser.dk

Hej gsbk

Ser ud til at der er sevet godt med fugt op i muren, medmindre det blot er billedet der snyder - men både fuge og mursten ser noget mørkere ud på de nederste skifter.

Når det nu er sagt, så vil du jo gerne undgå og skulle have det hele op og lagt på ny, selvom det nok er den eneste vej ud, hvis det skal gøres efter bogen.

Nu er det svært for mig og se helheden, og hvordan indkørslen munder ud i begge ender, men en mulighed kunne være og tage de første rækker op langs huset, og så nedlægge en drænrist - det kræver dog at der er fald mod en brønd/kloak. Man kan også, alt efter niveauer mv. lade afslutningen gå direkte ud mod jorden, f.eks. græsplænen eller nogle bede, men dette skal af gode grunde ikke være tæt på huset.

Med så meget regn vi lilge har fået, så er det næsten umuligt og holde vandet væk fra muren, hvilket i jeres tilfælde kan give ubehagelige overraskelser - og jeg er sikker på at hvis problemet først opstår indvendigt, så kan det godt være man vil få lidt bøvl med forsikringen, når de ser niveauet af belægningen.

Nu er det jo et gør det selv forum, men hvis du har brug for yderligere hjælp, så sig endelig til - og hvis du vil have løst opgaven rigtigt, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Med venlig hilsen
MLB-Entrepriser

Vi bygger med erfaring - Vi er ikke tilfreds før du er...!

www.mlb-entrepriser.dk

Hvor meget fald er der fra huset og 2 mtr. ud af? (væk fra huset)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis