Total renovering af 70'er hus

Hej Vi overvejer at købe et et-plans 70'er hus på 175m2 med henblik på total renovering. Det vil i grove træk sige udskiftning af tegltag, vinduer, stern, facadebeklædning, tagrender, nedløbsrør. Indvendig skal der ligges gulvvarme overalt dvs. i tolv rum, der skal laves nyt køkken, 2 badeværelser og baggang. Der skal laves nyt el og vvs i hele huset. Hvis det bliver aktuelt vil vi lave så meget som muligt selv, men el, vvs, og kloak må vi jo ikke røre ved. Er der nogle der har erfaring med at give et hus den helt store tur Hvor meget skal man sætte af, 1/2 mio. eller mere? Mvh. HSH74

 

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
En halv milion, det er da kun start gebyret med så stor en renovering, du skal nok regne med mindst 1,5  -  2  milioner.
Det vil muligvis være billigere at bygge et nyt hus

V.h.  Håndværkeren
Vi brugte ca 250.000 på at lave køkken og stue. Vi rev nogle vægge ned og brækkede gulv op. Lavede gulvvarme og satte nyt køkken op. Vi fik således et stort rum med køkken og stue i et på 55 m2. Selvfølgelig kan det laves billigere alt efter hvad man vælger af køkken og matrialer generalt.


Ja en halv million kommer man sgu ikke langt med med de ting i vil have lavet.... Kan i lave det HELE 100% selv og går i på kompromis med materialerne kan det måske lade sig gøre for 500.000..... men jeg tvivler... Som håndværkeren er et bud nok nærmere 1,5 million (husk at vvs og el har man oftest fagfolk på for at godkende det)


Hvis du sætter 1 mio af og laver det selv, kan det lade sig gøre.

Vores nabo har endevendt deres hus (fra 1954) fra A til Z, lavet det meste selv, det kostede godt 1 mio.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis