Afviseren slår ikke fra .

Ford escort 1998 kørt 250.000 motorstørrelse 1.4
Som jeg har skrevet,afviseren slår ikke fra når jeg retter op efter jeg har drejet
Bilen har Airbag,hvad skal der til kan jeg bre pille rattet af eller jeg kan risikere at
ødelægge noget.
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
du har også problemer med skift mellem høj og lavt lys. Du skal have en ny ratkontakt. Ja, af med rattet og airbag. det kan du ikke selv lave, uden at få dynamit i hovedet.

 

Spørg hos Ford når du køber din nye kontakt, men hvis du afmonterer + polen tror jeg ikke der sker noget. Når der stjæles Airbag i store antal så tror jeg ikke de afmonterer andet end  Airbagen.
Hej
Det er noget sludder Uldal skriver - du kan sagtens selv afmontere din rat airbag  -- efter at bilen har stået med afbrudt tænding i min.5 minutter,  starter du med af afmontere stelforbindelsen på akku og fjern nøgjen fra tændingslåsen - når det er gjort skiller du blot det hele fra en ende af. det er ikke særlig svært - pas dog meget på ikke at beskadige kransen med bændelledningen til airbagen som ligger lige under rattet (temmelig dyr) og pas på når du admonterer stikket til airbag i rattet ikke det går itu.
Undgå absolut at sætte tænding på bilen før det hele er samlet igen.
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
polobjørn, selvfølgelig er det sludder, hvis man er kendt med processen, men medes spørgsmål bærer præg af, at det er første gang han roder med auto-el, derfor mit svar til ham. Een fejltagelse kan blive pissedyr for ham/hende

 

Hej
Først undskyld Uldal men det er jo ikke til at vide
hvad du mener    
Til Mede - gå på dit bibliotek eller på nettet og køb Haynes Rep.Håndbog til din bil - så ved du hvordan du skiller tingene ad
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis