Radio i golf 3

Hej jeg lavede en tråd igår ang min radio, eller den der ikke sad i. For der sidder nogen stik som jeg tror den ejer før selv har lavet eller modded. Men her er billederne af hvordan det ser ud nu:
http://www.rfalkner.dk/stik.jpg
http://www.rfalkner.dk/stikto.jpg
http://www.rfalkner.dk/stiktre.jpg

Nu har jeg så fået købt mig en sony radio hvor der self førte et kabel med. Men det passer ikke ind i det stik som sidder i bilen nu. Så hvis nogen kunne fortælle mig hvad jeg skal gøre for at det kommer til at spille ville det være perfekt. Her er nogen billeder af radioen og det stik der fulgte med:
www.rfalkner.dk/Image7.jpg
www.rfalkner.dk/Image8.jpg
www.rfalkner.dk/Image9.jpg
Håber der er nogen der kan fortælle mig hvad jeg skal gøre for at få det til at spille.
På forhånd tak

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Falkner
Det "skrammel" du har siddende i bilen kan du lige så godt klippe ud - det kan ikke bruges til noget som heldst  -  din nye radio er forsynet med det vi kalder "iso" stik som sidder i næsten alle nyere biler og det er det du skal ha fat i. Man kan købe ISO stik som er forsynet med ca. 15 cm. ledning beregnet til at lodde på eksisterende ledninger ( T hansen M.F. ) få fat i sådan et sæt så skal jeg hjælpe dig med hvordan hvad skal forbindes-
I en golf er der normalt de ledninger (forbindelser) som skal bruges så hvis du kal lodde lidt er det nemt ellers må du i gand med samlemuffer med skruer.
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis