Kondens fra opvaskemaskine

Vi har fået nyt køkken og den gamle opvaskemaskine er flyttet over i nyt element. Problemet er at der under tørring kommer kraftig kondens som damper over i tilstødende køkkenelementer. Det skete ikke tidligere, hvad er der gået galt.??
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er som sådan ikke noget galt, men jeres gamle køkken elementer har nok været lidt skæve så der var en god udluftning ved opvaskeren. Det nye er hermetisk lukket så staklen ikke kan komme af med kondensen. Bor en række huller over maskinen og under den, så skulle problemet være løst.

V.h.  Håndværkeren
Hej. Vi har faktisk samme problem, blot opdagede vi ikke problemet før de t nye køkken havde taget skade. Producenten af opvaskemaskinen prøvede at afhjælpe fejlen ved at indsætte noget "kondensspærre" i lågen hvilket ikke hjalp. Herefter udskiftede man lågen, hvilket heller ikke hjalp. Til sidst udskiftede man maskinen. - Det hjalp heller ikke. Man sagde at man kendte til problemet men ikke kunne sige hvorfor det opstod. Leverandøren købte maskinen tilbage i samråd med producenten og vi fik leveret en maskine af andet fabrikat. Problemet er der stadig, dog i mindre omfang. Nu er køkkenproducenten (der også har monteret køkkenet) hidkaldt for at se på problemet. Maskinen er en integreret model, som ikke sidder i et element men blot mellem to elementer, så der er masse af ventilation omkring. Jeg har prøvet at afmonterer den monterede låge (køkkenlåge) og så er der ikke kondens. Det kunne være spændende at høre om andre, med integrerede opvaskemaskiner, oplever de samme problemer, og hvordan de eventuelt har afhjulpet dem!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis