Vandhane til haven

kunne vi godt tænke os (koldt). Kan godt tænke selv at lege med det og vil derfor gerne føre pexrør fra kælderen, gennem krybekælderen og ud igennem træ-terassen.

Først og fremmest - der er historier om rotter i området, herunder i krybekælderen. Kan man bare have sådan et pexrør liggende dernede eller skal den isoleres ? skal det have beholde den der sorte rillede hylster på? Baggrunden for spørgsmålet er kulde/frost (det har vi aldrig oplevet), men primært rotterne - kan de godt gnaske i sådan et rør? hvis ja, hvad skal røret så beklædes med?

Iøvrigt skal røret igennem ca. 6-7 m mørkt og ulækkert krybekælderen - har i nogle gode råd?

Derudover - hvilken dims skal der sidde mellem pexrøret og fx. den viste hane?



kh. hilsen Mr. GDS 0
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nu er dit indlæg lidt u-fuldstændig, der må mangle lidt tekst ?

Hvis ikke du har rotter i din kælder, har du vel ingen problemer ? men rotter kan gnave i alt, selv armeret EL-kabler så det vil næsten være en umulig opgave at sikre sig mod deres gnave lyst. Men isoler dit PEX rør alligevel, så er du sikker på at det ikke frostsprænger.

Den "dims" du spørger til mellem PEX og Kobberrøret er en overgang i klemmering fitting, eks. ø16x1/2" eller hvad nu du bruger.

Men så vidt jeg ved er det ikke noget du må lave selv, men der er muligt at jeg tager fejl.

( lige et råd.. læs dit indlæg igennem inden du sender det, det hjælper på antallet af svar når indlæget er læsbart og forståeligt)

Mvh

<p>Peter Madsen</p>
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis