Hej. Skal have en ny pande, da jeg stegte et plastik-køkkenredskab på den gamle.
Er der nogle der har erfaringer med noget i denne stil:
http://www.fastshop.dk/shop/jernstegepande-28-cm-825p.html
http://www.hwl.dk/products-pander+og+sauteuse-%280310pander%29/pande+jern+28+cm-%28591028%29.aspx
Jeg vil ikke have sliplet ting, da jeg er bange for den anvendte kemi
... Jeg står så og overvejer, om en almindelig stål-pande ikke er lige så god som en hvilken som helst anden mega dyr designer pande med et smart navn? Jeg ved godt at pris og kvalitet hænger sammen. Men jeg ved også, at pris og snobberi hænger sammen
.. Derfor tænker jeg, om ikke sådan en stålpande af ukendt navn, er lige så god som alt muligt andet! Jeg tror ikke på at mine bøffer smager bedre, bare fordi der står Jamie Olivor på mine tools.
og så lige noget helt andet; jeg har læst mig frem til at støbejernspander skulle levere en meget dårlig varmefordeling! Har I nogle erfaringer med det??