Elektrisk fugepistol, hjælp til brug.

Jeg søger lidt hjælp til brug af en DeWalt fugepistol, og håber nogen har en løsning. Det omhandler kun brug af den sammen med pose. (billeder kan ses her:http://picasaweb.google.com/Robin.Marcus.Rasmussen/LDS#) Den spids der fulgte med, som er i hård plastik bliver jo gevaldigt klisteret ind når man bruger en pose, og den er jo ikke en engang's spids som til fugepatroner, hvordan løser man det? er man nødt til at rense den hver gang? Den størrelse hul man laver i spidsen, bliver den eneste størrelse åbning man kan arbejde med, for man kan jo ikke lige fortryde. Er den bare sådan det er? En anden ting, på billedet ses nogle specielle spidser til patroner, kan de på en aller anden måde bruges til den elektriske? På forhånd tak for hjælpen

STX, HBU, BA Bygningskonstruktør MAK

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nej. der hvor du køber dine poser har du mulighed for at købe ekstra spidser. De ligger også kasserne med poserne, ihvertfald fra sika.

http://www.carl-ras.dk/e-shop/fugemasseogmaling/fugemasse/fugetilbehoer/andettilbehoer/adaptortilfugespids/

 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

Jep, som Robert siger, så ligger der "engangs" spidser mellem fugemassen i de kasser det ligger i, det gælder stort set alle fabrikanter. så hvis du køber dem enkelvis, så husk at snuppe nogle med. de passe ind i fugepistolen.

Klip posen op med en knivtang lige under stål klammen, så får du ikke noget svinderi inde i din maskine.

Mine sider: Tømrer Fredericia & Festsange
endnu en ting man skal undersøge inden man går igang med den store opgave.

Det stempel der presser mod poser skal helst se sådan ud.

http://www.carl-ras.dk/dewalt/e-shop/fugemasseogmaling/fugemasse/fugetilbehoer/andettilbehoer/stempeltilfugepistoldewalt/

Dewalt har leveret de første med et ringere stempel, det gør at man risikerer at poserne kan liste sig bag stemplet, og næsten gør fugepistolen umulig at rengøre.

 "mod regulær dumhed kæmper selv guderne forgæves"

Jeg takker mange gange, det er lige det i henviser til jeg mangler!

Poserne er købt i kasse med 25+ stk, og der var masser af de alm spidser med, men ikke nogle af adaptorne. Der måtte da gerne have været én, når nu der var 10-15 af de andre.

Jeg kan dog ikk forklare hvorfor jeg ikke har kunne finde det hos Carl-ras selv, da stort set alt hvad huset ejer er købt dér. Vist nok ikke hvad jeg ledte efter!

STX, HBU, BA Bygningskonstruktør MAK

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis