sætningsskade i bevægelse

Vi kigger pt. på et hus, som vi er interesseret i at købe. Desværre har huset en sætningsskade som betegnes således i tilstandsrapporten:

Der er revner i sokkel mod øst mellem læmur og hus, og mod vest. Note: Det vurderes, at revnerne skyldes en sætningsskade, og at denne stadig er i bevægelse, da revnedannelserne er repareret, men brudt op igen. (K3)
Huset er fra 1922. Der er yderligere skade på ydervægge:
Der er revner ved vinduer og i gesims mod vest. Note: Revnedannelse skyldes sætning i fundamentet. 

Nu er vi blevet meget i tvivl om hvordan vi skal forholde os til det? Er det et hus man skal afholde sig fra at købe? Hvad er det første skridt vi skal tage for at få det videre undersøgt vi skal gøre? kan sætningsslader udbedres?

venlig hilsen
Eva

eva

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Se denne tråd:

http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aff/4/aft/155525/afv/topic/
Der er jo en del huse i den alder der har sætningsrevner,og hvis det så ikke er blevet repareret rigtigt,kan det ikke holde, selvom den ikke er aktiv mere.
Købte selv en ejendom fra 1928 med sætningsrevner ,som var forsøgt repareret,men revnet igen,fik så en ingenør ud at kigge og han mente ganske som jeg selv, at huset havde sat sig det det kunne,jeg udbedre så skaderne håndværksmæssigt korrekt,det er 10 år siden og det holder fint endnu.

Tømreren

God Håndværker

 

alt i Tømrer/snedker arbejde

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis