Ford Ecsort 97

Hej

Jeg har en gammel Ford der indtil nu har kørt upåklageligt. Men nu er den begyndt, at opføre sig som om den er ved at løbe tør for benzin (selvom den er helt fuld)

Jeg kan kører i den i ca 10 min uden problemer, så starter den med at opføre sig som om den er ved at løbe tør. Jeg har fundet ud af at, hvis jeg slukker for motoren (bare i 10 sekunder) så kan jeg køre videre uden problemer. Problemerne kommer så igen efter ca. 5 min. og så kan jeg slukke motoren igen osv.

Jeg har tjekket for fugt - det er der ikke noget af. Jeg har putter karborator væske i benzinen. mit gæt er at det har noget med benzinpumpen at gøre eller benzinfiltret.

Den starter uden problemer - problemerne kommer først efter 10 minuters kørsel.

Er der nogen der har nogen bud hvad problemet kan være?

Hrmads

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er bedst at aflæse fejl med en motortester.
hvis vi skal gæte så er det ikke så nemt.

www.husegracaninauto.com

det er vaccuumudligningen der er frosset.
Når der suges benzin fra tanken, dannes der et vaccuum. Dette skal udlignes af en slange der går ud i det fri. Hvis denne er stoppet til, skal pumpen til sidst arbejde for hårdt for at pumpe benzin og der kommer derfor ikke nok i motoren.
Når du slukker bilen, trækker vacuumet benzinen + luft tilbage til tanken og udligner vaccuumet. - Derfor kan du starte igen uden problemer.
Prøv at skrue dit benzindæksel af næste gang du skal køre (lad være med at dreje for skarpt, ellers pisser den ud af siden hvis ikke der sidder kontraklap på) :-)

Når du tørner den, går der nogle sekunder inden den starter?

/cs

Jeg vil prøve at skrue mit benzindækse af i morgen. Mortoren starter med det samme, hvergang jeg drejer på nøglen. Kan jeg gøre noget ved den slage - er det en jeg selv kan komme til?

Hrmads

hrmads

Din Escort er fra 97, og der med er den også med indsprøjtning. Man kommer ikke kaburatorsprit i benzinen, når den har indsprøjtning.
udluftningsslangen til benzintanken sidder i inderskærmen ved påfyldningsrøret. Mange gange er slangen lukket pga materiale fra undervognsbehandling.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis