Geocaching...

Først og fremmest - geocaching er skattejagt med GPS. Nogen lægger en cache ud, andre finder den. Vi har en cache liggende i vores bådstativ, den er anmeldt inde på Geocaching.dk, så andre kan se koordinaterne.

Hver cache har sin egen lille hjemmeside, hvor 'udlæggerne' kan komme med en lille beskrivelse af sted, størrelse og indhold. Vores er en lille plasticbøtte fra fiskeolietabletter, med nogle småting i, som finderne kan bytte ud med noget, de selv har med, typisk en vaskemønt, legetøjssoldat eller andet uden anden værdi end at 'nogen' har været forbi, skrevet en hilsen i den lille blok, der også ligger der.

På vores caches hjemmeside har vi skrevet, at folk lige skal give en tilbagemelding på, om pressenningen ligger godt. Vi var forbi i forgårs, der lå den som den skulle, men weekendens blæst har åbenbart lavet om på det, i hvert fald har vi fået et par tilbagemeldinger om at den trænger til et eftersyn.

Så vi skal på havnen i morgen - men uden tilbagemeldingerne fra geocacherne havde vi nok først været dernede sidst på ugen.

Så selvom vi sjældent bryder os om ubudne gæster på vores båd, kan det altså have sine fordele alligevel

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis