Kun lunkent vand i bruseren...

Der er varmt vand i resten af hanerne i huset, men bruseren bliver vandet kun lunket og kun hvis temperaturregulatoren drejes på max.

Lader man det varme vand løbe i håndvasken og slukker, kommer der varmt vand ud af bruserne et kort øjeblik.

Har haft brusearmaturet skruet af, men der er umiddelbart intet som der kan skilles af. Selve temperaturregulatoren virker til ikke at fejle noget mekanisk. Er en banal kalktilstopning sandsynlig og kan jeg forsøge at hælde noget kalkopløsende i det løse armatur - og i givet fald hvad?

Mit armatur af mærket Sekomix og minder om det på følgende link:

http://images.google.dk/imgres?imgurl=http://www.vaerebro.dk/picscale2.asp%3Fid%3D6354&imgrefurl=http://www.vaerebro.dk/xl_items.asp%3FAfdId%3D15%26GroupId%3D58%26VareGroupId%3D5412&usg=__4cjI688QWDFBW1vouliLbFgVdzI=&h=65&w=65&sz=2&hl=da&start=6&um=1&tbnid=5geTRCYlTIoe7M:&tbnh=65&tbnw=65&prev=/images%3Fq%3Dsekomix%26hl%3Dda%26rlz%3D1T4GGLL_daDK324DK324%26sa%3DN%26um%3D1

Mvh. Peter

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg ville ofre lidt penge på et kvalitets armatur.. de kan skilles ad, og der kan fåes reservedele.. Koster faktisk ikke så meget..

 Skal det gøres ordentlig - skal du gøre det selv

 Lidt om mig her

Jeg har haft samme problem med et armatur, der til sidste skulle have fuld bundgas for at give bare nogenlunde varmt vand - jeg "masserede" termostaten ved at dreje den helt i yderstillingerne kold/varm ca 15-20 gange, og så fik den et par eder med på vejen - nu virker den fint igen..
Det kunne jo være filteret ved varmtvandstilslutningen der er fyldt med skidt. Normalt sidder det lige ved indgangen på armaturet, men det har du jo selvfølgelig tjekket.

Zaren

Super - det virkede at vride lidt i termostaten frem og tilbage et par minutter. Takker:-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis