CNC til MDF og Acryl.

Hej Forum.

Jeg er ny her iblandt folket, men jeg tror jeg er kommet til det rette sted for at opnå den rette viden.

Jeg har i noget tid, været på udkik efter en CNC fræser, til min værktøjssamling, men jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal vælge.

For at gøre en lang historie kort, laver jeg lydløsninger til den krævende kunde i bil industrien. Det er skræddersyede løsninger, som bliver lavet ud fra kundens ønsker og behov. Til dette, har jeg indtil videre benyttet mig af min fine overfræser - og når jeg har haft nogle specielle projekter som kræver en cnc- maskine brugt et sted der har en.

Men nu vil jeg selv gerne have en at lege med, både til erhverv men også hobby.

Jeg skal bruge maskinen, primært til MDF elementer, men derudover har jeg også et ønske om at den skal kunne arbejde i polycarbonat. Jeg har ikke før, fordybet mig meget i CAD programmer, men jeg er lærenem, og pc-bruger i den avancerede ende - så jeg håber på at kunne lære det.

Jeg har kikket lidt på maskiner, som cirkulerer på Ebay, men jeg ved ikke om det er noget skidt, eller om maskinerne rent faktisk er pengene værd. Her er ihvertfald et par links, til nogle maskiner jeg har kikket på.

Det kunne være opløftende med lidt inputs. Hvad angår finansiering, vil jeg maks. kaste 30.000 dkk ex.moms efter maskinen.

1. http://cgi.ebay.co.uk/New-Heavy-Duty-6ft-x-4ft-CNC-Engraver-Router-Cutter-CE_W0QQitemZ130348721021QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item1e5963a37d

2. http://cgi.ebay.co.uk/NEW-CNC-Router-XJ1218-47x70-Milling-Engraving-Machine_W0QQitemZ120478068821QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1c0d0d7055

3. http://cgi.ebay.co.uk/Professional-CNC-Router-CNC-Engraver-cutter-milling_W0QQitemZ130339304889QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1e58d3f5b9

Er der nogle af disse maskiner, som er pengene værd, eller bør jeg lede helt andre steder, efter noget udstyr som kan imødekomme mine behov ?

På forhånd tak for hjælpen, og god jul til alle.
0 svar
 Følg tråden
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis