varme???

izzolol
izzolol
35 6000
Hey har et problem i min renault megane fra 1997.  min varme virke ikke, og den blæser kun på højeste hastighed... er det varme elementet der er gået, ??? eller ?? har prøvet engang men kan ikke  rigtigt få, vinduesvisker armen af, de sidder ædder bankme godt fast,  har prøvet med lidt af hvert :-S er der nogen der kkan give et hint til at få dem af så jeg kan skifte varme elementet, eller om det er noget andet der kan være løsningen...

håber at få et hurtigt svar
16 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
csteinod
csteinod
513 5230
du kan prøve at tage haveslangen og skylle kølesystemet igennem - det kan også være en termostat der hænger åben så den ikke bliver ordentligt varm.. hvad siger temperaturmåleren til motorkølevandet?

/cs

uldal
uldal
6694 6500
æhhhh - hvorfor vil du have viskerarmene af?? VArmeapperat skifter man inde i kabinen. Varmeapperatet er en radiator med vand i. Den står i forbindelse med motorvandet. I motorrummet øverst under vinduet, går der nogle tynde sorte vandslanger ind i bilen. Kør bilen varm og mærk på dem begge, hvis den ene er varm, er det sikkert hanen der har sat sig. Hvis de er kolde er det måske termostaten.

 

izzolol
izzolol Trådstarter
35 6000
begge slanger er varme hele vejen ind til kabinen, og ind i kabinen men der komme ingen varme ud... hvad kan problemet være så
Annonce
Annonce
polobjørn
polobjørn
1781 4230
Dit varmeapp. kan være af den luftblandende type hvor temperaturen reguleres ved at blande varm og kold luft. Hvis begge slanger er varme uden temperaturforskel er det fordi der ikke bliver kølet på vandet i kabinen.Så er det klappen til temperaturreg. der ikke flytter sig - læg dig på ryggen og kik op undet instrumentbrædtet mens du prøver at dreje eller skyde alle knapper og kontroller at armene bevæger sig på varmeapp.
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
uldal
uldal
6694 6500
når de begge er varme, er der gennemgang i varmeapperatet. Der sidder nogle klapper som styrer hvorhen varmen skal gå i kabinen. Måske er de blokerede. Når blæseren kører, skulle der gerne komme luft et eller andet sted MEDMINDRE at motoren i blæseren ikke sidder fast på akslen og dermed ikke trækker skovlhjulet rundt. Jeg mener blæsemotoren sidder i højre side under handskerummet.

 

izzolol
izzolol Trådstarter
35 6000
altså motoren kører, men den kan kun køre på fuld skrue, ikke på f.eks 1 2 3 kun 4, og der kommer luft ud alle kaanaler, og det er en meget mild varm luft der kommer men ikke så man kan holde varmen da
Annonce
uldal
uldal
6694 6500
OK Problemet med blæseren er den modstand der styrer hastigheden. Den er feset af. Men varmen kan kun skyldes, at vandet alligevel ikke er så varmt som det skal være, når det går over i varmeapperatet. Hvis varmemåleren til motoren er OK, kan det være den regulator der styrer mængden af vand i varmeapperatet.

 

izzolol
izzolol Trådstarter
35 6000
ja hvor sidder den henne
uldal
uldal
6694 6500
to personer skal der til. Mens den ene flytter varmeregulerings-knappen frem og tilbage, kigger den anden efter i motorrummet. Her kan man se kablet bevæge sig. Ellers følg den ene af de to små slanger fra, hvor den er koblet på motoren og ind til kabinen. Her skal du støde på et hus af alu. Kontroller at armen har fuldt udslag. Problemet er ikke så simpelt, hvis din regulering er elektronisk styret, så er der intet kabel, men en lille stepmotor på huset. I den sidste ende er det nok det nemmeste at køre op til Vestergård på Trianglen. Det koster ikke noget at lade dem kigge.

 

izzolol
izzolol Trådstarter
35 6000
ja vil jeg gøre, men ville lige høre om man skal kunne mærke om der er tryk på slangerne, for når jeg presser dem sammen, er det lige som om der kommer bobler i vand beholderen
Der er yderligere 6 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. renault megane
  Lav-Bil (42 svar)
 2. varm motor koldt luft i blæser
  Lav-Bil (2 svar)
 3. udskiftning af bremserør
  Lav-Bil (9 svar)
 4. Startproblemer - Renault Megane 99
  Lav-Bil (23 svar)
 5. Luft/luft varmepumpe til parcelhus?
  Grøn energi og sparetips (18 svar)
 6. Ingen lys i instrumentbrædtet.
  Lav-Bil (3 svar)
 7. Strøm i en fiat.
  Lav-Bil (11 svar)
 8. cd afspiller virker ikke ordentlig
  Lav-Bil (8 svar)
 9. Ikea køkken frihøjde
  Lav-Hus (15 svar)
 10. Ventiljustering Renault Megane
  Lav-Bil (1 svar)

Populært lige nu

 1. Hvor meget strøm kan jeg trække fra min forsyning?
  Lav-Hus (læst 41702 gange)
 2. Powermax Pro med GSM
  Lav-Hus (læst 214 gange)
 3. Klukken i afløb - manglende udluftning
  Lav-Hus (læst 300 gange)
 4. Hvilken overfræser?
  Værktøj og maskiner (læst 226 gange)
 5. Nedrivning af stald
  Lav-Hus (læst 189 gange)
 6. Skibstømrer
  Lav-Båd (læst 168 gange)
 7. Tryksikker vandhane
  Hårde hvidevarer (læst 461 gange)
 8. Udskiftning af havefliser
  Belægning, udsmykning og blomster (læst 199 gange)
 9. Fuge omkring blandingsbatteri
  Lav-Hus (læst 341 gange)
 10. Taber tryk i fjernvarme gulvvarmeanlæg
  Lav-Hus (læst 520 gange)
Video

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis